K-Way

K-Way jassen voor heren

Het merk K-Way 

K-Way is een Frans merk dat is opgericht in 1965 door Leon-Claude Duhamel. De Fransman werd geïnspireerd door de behoefte aan een waterdicht jack van lichtgewicht dat gemakkelijk kon worden opgevouwen tot een klein pakketje voor gemak en draagbaarheid. Sinds 1965 staat het merk ook bekend om zijn innovatieve regenkleding. Het merk is met de verkoop van prachtige regenjassen dan ook erg groot geworden. Duhamel gaf het merk de naam ‘’K-Way’’ vanwege de gelijkenis met de uitspraak van het Franse woord waterdicht, ‘’c’est que’’, en het iconische logo met silhouet van iemand in een regenjas met een opvallende rood-wit-blauwe rits werd meteen goed herkenbaar. De regenkleding van K-Way is nu een onmisbaar element in het dagelijkse straatbeeld geworden. 

Jassen van K-Way 

De jassen van K-Way zijn voorzien van een hoge kwaliteit. hierdoor blijven ze een langere tijd netjes voor gebruik. De jassen van K-Way worden gemaakt van lichtgewicht nylon en hebben een uniek ontwerp met een rits aan de voorkant. De jassen kunnen worden verpakt in een klein zakje om ze gemakkelijk mee te kunnen nemen. De jassen van K-Way werden al snel populair door het innovatieve ontwerp en de functionaliteit. Voornamelijk outdoorliefhebbers, reizigers en stedelingen die op zoek waren naar bescherming van regen waren erg fan van de waterdichte jassen.

Veelgestelde vragen

Hoe vallen de jassen van K-Way? 

De jassen van K-Way vallen normaal (true to size). We raden je aan om je eigen maat te bestellen.

Waar is K-Way te koop? 

De jassen van K-Way zijn verkrijgbaar in onze Coef Men Winkels en daarnaast vind je de nieuwste collectie ook in onze webshop. 

Wanneer is K-Way in de sale? 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de K-Way sale? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, volg ons op Instagram of houd onze sale in de gaten.