Lack of Guidance

11 items
70% SALE
Lack of Guidance
Sjaak Knit Sweater

€ 150,00 € 45,00
Lack of Guidance
Thomas T-Shirt

€ 69,95
50% SALE
Lack of Guidance
Karim Track Pants

€ 149,95 € 74,98
Lack of Guidance
David T-Shirt

€ 69,95
Lack of Guidance
David T-Shirt

€ 69,95
50% SALE
Lack of Guidance
Thomas Drill Top

€ 144,95 € 72,48
Lack of Guidance
Football Shirt

€ 89,95
50% SALE
Lack of Guidance
Oliver Track Top

€ 174,95 € 87,48
50% SALE
Lack of Guidance
Oliver Track Pants

€ 159,95 € 79,98
Lack of Guidance
Dennis Short

€ 109,95
70% SALE
Lack of Guidance
Luc Jacket

€ 274,95 € 82,49

Lack of Guidance shirts

Het ontstaan van Lack of Guidance

Lack of Guidance is een door voetbal geïnspireerd merk dat wordt aangedreven door nostalgie. Het Amsterdamse merk is opgericht in 2016 door het duo Akaar Amin en Rens van Strie, die beide opgroeiden in een omgeving waarin voetbal domineerde. De oprichters ontwikkelden naast een liefde voor voetbal, ook een passie voor kunst en mode. Zo ontstond de ambitie om beide werelden te combineren en dus voetbal en mode samen te laten komen.

De collectie van Lack of Guidance

De oprichters van het merk creëerden een nieuwe ruimte in de sport-streetwear-markt. Lack of Guidance vindt inspiratie in de voetbalwereld en combineert dit met mode. Ze ontwikkelen designs die aanzetten tot nadenken. Door een nieuwe, andere benadering te nemen, wordt een leegte gevuld en creëren ze een toegankelijke, door voetbal geïnspireerde kledinglijn.

Hoewel veel van de items gebaseerd zijn op historische momenten en verhalen uit de voetbalwereld, pakken sommige items juist meer relevante kwesties aan. Voetbal als geheel heeft begeleiding nodig en Lack of Guidance wil de wereld laten zien waar het aan ontbreekt. De collectie van het merk bestaat uit een mix van verschillende t-shirts, sweaters, truien, broeken en accessoires zoals sjaals en petten. Op veel van de items is het kenmerkende logo telkens terug te zien. 

Populaire shirts van Lack of Guidance

De collectie van Lack of Guidance bevat een aantal erg populaire, en herkenbare, shirts. Deze items zijn geïnspireerd op grootheden en historische momenten uit de voetbalwereld. Zo heeft het merk shirts die hun inspiratie halen uit Ajax, Feyenoord, het Marokkaans elftal, Clarence Seedorf, Diego Maradona, Sjaak Swart en Lionel Messi. Ook heeft het merk een collectie uitgebracht met Dekmantel, een Amsterdams festival.

Veel gestelde vragen over Lack of Guidance

Waar komt Lack of Guidance vandaan?

Lack of Guidance is opgericht in Amsterdam door Akaar Amin en Rens van Strie. Beide zijn opgegroeid in een Amsterdamse wijk waar voetbal centraal stond.

Is Lack of Guidance een voetbalmerk?

Nee, Lack of Guidance is geen voetbalmerk. Het modemerk combineert hun passie en liefde voor voetbal en mode in hun collecties. De inspiratie voor hun items komt dan ook veelal uit historische momenten uit de voetbalwereld.