Le Bonnet

Le Bonnet Coef Men

Het merk Le Bonnet  

Het Amsterdamse merk Le Bonnet heeft zich gespecialiseerd in winteraccessoires gemaakt van hoge kwaliteit wol. Bekend en populair zijn vooral de mutsen. Een muts van Le Bonnet wordt gemaakt in een fabriek in Schotland die 170 jaar oud is. Het merk staat voor vakmanschap en kwaliteit; alle producten worden gebreid met traditionele machines en gemaakt van duurzame vezels. Alle Le Bonnet accessoires zijn biologisch afbreekbaar.  

Le Bonnet muts 

Of je nu op zoek bent naar een rode, blauwe, oranje, gele of groene muts of liever voor een minder felle kleur gaat zoals beige of zwart, de mutsen van Le Bonnet zijn in meer dan 20 kleuren verkrijgbaar bij Coef Men.De muts wordt gemaakt van de hoge kwaliteit wol in een van de oudste fabrieken van de UK. Na het breien worden de mutsen gewassen, geperst en grondig gecontroleerd. Door de basic uitstraling en talloze kleuren staan de mutsen van Le Bonnet ook wel bekend als ‘your everyday beanie’. 

De mutsen zijn gemaakt van een combinatie van de beste Lamswol met fijne Angorawol met het Caregora keurmerk. Dit houdt in dat het voldoet aan alle ctriteria van een luxe natuurkwaliteit en de naleving van de richtlijnen voor dierhouderij en welzijn van het dier worden gegarandeerd. Alle vezels zijn afkomstig uit Schotland of Italië. De wol is alleen afkomstig van scheren en knippen. De combinatie van de hoge kwaliteit soorten wol, zorgen voor een extreem zacht gevoel en comfort. Dankzij het gebruik van enkel de beste kwaliteit vezels, gaan de producten van Le Bonnet lang mee.

Winteraccessoires van Le Bonnet 

In het assortiment bij Coef Men vind je diverse kleuren mutsen van Le Bonnet. De mutsen zijn ook verkrijgbaar voor baby’s. Naast mutsen vind je bij Coef Men ook sjaals in verschillende kleuren. Gemaakt van dezelfde hoge kwaliteit wol als de mutsen. De sjaals zijn makkelijk te combineren. Ontdek alle winteraccessoires van Le Bonnet nu bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl.