Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur
Maat

Marie-Stella-Maris bij Coef Men

Marie-Stella-Maris is een Amsterdams lifestyle merk, opgericht in 2011. De heerlijke producten van Marie-Stella-Maris zijn verkrijgbaar in verschillende originele uniseks geuren. Van fris en sprankelend, tot warm en houtachtig. De verzorgingsproducten van Marie-Stella-Maris reinigen, beschermen en hydrateren de huid. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten en niet getest op dieren. Daarnaast staan de producten van Marie-Stella-Maris ook nog eens prachtig in je huis of badkamer, doordat ze met aandacht voor detail zijn ontworpen.

Marie-Stella-Maris roomspray, geurstokjes en lichaamsverzorging

In de diverse collectie van Marie-Stella-Maris vind je heerlijke producten voor in huis, zoals roomsprays, geurkaarsen en scent diffusers, maar ook lichaamsverzorging, waaronder hand & body wash en cleansing hand gels. De producten hebben een luxueuze geur en textuur. Ze zijn met aandacht ontworpen waardoor ze ook nog eens mooi staan in je interieur.

Positieve impact op het milieu en de maatschappij

Marie-Stella-Maris gelooft dat iedereen op de wereld toegang zou moeten hebben tot een bron van schoon water en goede hygiëne. Het merk doneert daarom voor elk verkocht product een vast bedrag aan een goed doel dat schoon (drink)water stimuleert. Daarnaast doneert Marie-Stella-Maris 5% van de omzet van alle body care en home producten. Met elk product dat jij koopt, draag je indirect bij aan waterprojecten wereldwijd, en ‘doing good, does you good’!

Marie-Stella-Maris probeert hun impact op het milieu te verbeteren. Denk hierbij aan het ontwikkelen van navul-oplossingen, lokale inkoop en ga zo maar door. Ieder jaar probeert het merk verder te verbeteren. Ook bij Coef Men in het assortiment vind je de navul-verpakkingen van de hand & body wash van Marie-Stella-Maris. Zo kan ook jij je steentje bijdragen, aan een beter milieu.

Ontdek alle producten van Marie-Stella-Maris bij Coef Men in een van de winkels of online op coef.nl.