Merrell

3 items
Nieuw
Merrell
Moab Speed 2 Vent 2K

€ 129,95
50% SALE
Merrell
Hydro Next Gen Moc Se/Triple Incense

€ 94,95 € 47,48
50% SALE
Merrell
Hydro Mule Se/Olive

€ 84,95 € 42,48

Merrell schoenen voor heren

Het ontstaan van Merrell

In 1981, in de Amerikaanse staat Vermont, besloten drie vrienden - Randy Merrell, Clark Matis en John Schweizer - om hun eigen schoenenmerk te beginnen. Ze waren allen gepassioneerd over buitensport en wilden schoenen creëren die comfortabeler waren dan wat er op dat moment op de markt was.

De naam "Merrell" is afgeleid van de achternaam van Randy Merrell, die één van de oprichters is. Het eerste model dat het merk Merrell lanceerde was de "Merrell Hiking Boot", die al snel een groot succes werd. De schoen was voorzien van een innovatieve luchtkussenzool die voor ongekende demping en comfort zorgde.

De collectie van Merrell

Het merk is geliefd bij wandelaars, hikers en outdoorliefhebbers die op zoek zijn naar comfortabele, duurzame en stijlvolle buitenschoenen. Van heuvels tot ruige bergpaden, Merrell biedt een brede collectie aan schoenen die zijn ontworpen om elk type avontuur aan te kunnen. De schoenen zijn voorzien van innovatieve technologieën, zoals Air Cushion demping en Vibram zolen, die zorgen voor optimale grip en ondersteuning op diverse terreinen.