Mizuno

8 items
Nieuw
Mizuno
MXR

€ 109,95
Nieuw
Mizuno
MXR

€ 109,95
Mizuno
Wave Rider 10(U)

€ 169,95
Mizuno
Wave Rider 10(U)

€ 159,95
50% SALE
Mizuno
Wave Prophecy Ls(U)

€ 229,95 € 114,98
50% SALE
Mizuno
Sky Medal ?(U)

€ 159,95 € 79,98
50% SALE
Mizuno
Wave Rider 10(U)

€ 169,95 € 84,98
40% SALE
Mizuno
Sky Medal ?(U)

€ 159,95 € 95,97

Mizuno Coef Men

Sneakers van het merk Mizuno

In 1906 werd in Osaka, door Rihachi Mizuno en zijn jongere broer Rizo, het Japanse sportbedrijf Mizuno Corporation opgericht. Er werden producten verkocht die interessant waren op de Westerse markt, zoals golf- en honkbalproducten. Vanaf 1911 produceerde Mizuno eigen artikelen op maat. Dit verliep erg goed en al gauw werden er meerdere filialen geopend. Al snel stond het merk bekend als één van de grootste sportfabrikanten ter wereld. Momenteel produceren ze items voor onder andere voetbal, atletiek en volleybal. In Nederland wordt de focus vooral gelegd op golf, volleybal, korfbal, atletiek en voetbal. Naast sportartikelen heeft Mizuno nu ook lifestyle sneakers, zoals de Mizuno Sky Medal en Wave Ride 10 modellen. 

Mizuno sneakers 

Ieder seizoen vind je bij Coef Men een divers aanbod Mizuno sneakers, waaronder de populaire modellen Sky Medal en Wave Ride 10. De modellen zijn uitgerust met de Wave technologie die zorgt voor een ultieme balans tussen demping en stabiliteit. De sneaker bestaat uit verschillende onderelen. De ‘Parallel Wave’ loopt van hiel tot teen en verdeelt de schok over het hele schoenplatform. De ‘Infinity Wave’ rust de sneaker uit met twee parallelle platen tussen zachte dempingspilaren voor demping en duurzaamheid. De ‘Fan-Shaped Wave’ is speciaal ontworpen voor overpronatie, ondersteunt het natuurlijke looppatroon van de loper en zorgt ervoor dat de enkel in de juiste positie kan bewegen.

Duurzame visie van Mizuno 

Mizuno gelooft in een duurzame toekomst waarin gelijkwaardig wordt geleefd en er een gezonde en veilige leefomgeving is op de wereld. Hierbij staat ook sport centraal, waar ze aan zullen blijven werken. Mizuno wil een heilzame toekomst tegemoet gaan waarin genoten kan worden van sport, door iedereen.