Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

New Amsterdam Surf Association bij Coef Men  

New Amsterdam Surf Association is opgericht door de Amsterdamse windsurfer Paul Zeper. Paul surfte altijd in Nederland, waardoor hij dus altijd met de Nederlandse weersomstandigheden rekening moest houden. Het merk is een rebellerende tegenbeweging, die de huidige surfcultuur uitdaagt. Gemaakt voor de surfers die geen perfecte golf of ideale weersomstandigheden nodig hebben. New Amsterdam Surf Association is het nieuwste Europese surflabel dat naast een collectie kleding, ook nog eens eigen surfplanken verkoopt. De collectie bij Coef Men bestaat uit een reeks t-shirts, hoodies, longsleeves en accessoires, zoals sokken en petten.  

New Amsterdam Surf Association kleding 

De kleding bestaat uit verschillende items voor verschillende tempraturen, bijvoorbeeld een heerlijk warme New Amsterdam Surf Association hoodie voor de koude dagen. Populaire items zijn de hoodies en truien met het logo. Daarnaast heeft het merk ook diverse t-shirts voor wanneer de zon schijnt. De items bevatten veel graphics, ook wordt op bijna elk item van New Amsterdam Surf Association het beeldmerk met de schelp afgebeeld. 

Accessoires van New Amsterdam Surf Association 

Naast kleding heeft New Amsterdam Surf Association ook diverse accessoires. Deze accessoires zijn ook weer geïnspireerd op de surfcultuur. Zo heeft het merk petten en daarnaast ook sokken. Alle kleding en accessoires zijn gemaakt van kwalitatief goede materialen. 

Ontdek de actuele collectie van New Amsterdam Surf Association bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl