New Amsterdam Surf Association truien & hoodies

2 items
40% SALE
New Amsterdam Surf Association
Name Sweat Off White

€ 129,95 € 77,97
40% SALE
New Amsterdam Surf Association
Logo Hoodie

€ 139,95 € 83,97

New Amsterdam Surf Association truien & hoodies Coef Men

New Amsterdam Surf Association bij Coef Men 

New Amsterdam Surf Association is een van de nieuwste surflabels binnen Europa, opgericht in Amsterdam. Wanneer je windsurfer bent in Nederland, moet je rekening houden met de Nederlandse weeromstandigheden. Dit merk is dan ook opgericht voor surfers die geen perfecte golf of ideale weersomstandigheden nodig hebben maar die graag worden uitgedaagd. Het Amsterdamse merk daagt de gevestigde surfcultuur uit met een rebellerende tegenbeweging en wint de laatste seizoenen steeds meer terrein binnen de mode. De collectie bestaat onder andere uit verschillende truien, t-shirts en accessoires zoals sokken en petten. 

New Amsterdam Surf Association trui 

New Amsterdam Surf Association is vooral populair geworden door zijn logo item zoals sweaters, hoodies en t-shirts. De truien met logo prints zijn gemaakt van mooie kwaliteit en dat zie je. Door de hoge kwaliteit materialen blijven ze lang mooi, mits je er goed voor zorgt. Een sweater van New Amsterdam Surf Association is te herkennen aan het gebruik van het logo op borst, zij of rug. Naast basic logo sweaters zijn er ook truien in uitgesproken kleuren en prints. De bekendste truien zijn de cut hoodie en cut sweat, met een logo in de zij.

New Amsterdam Surf Association Cut sweat 

Doordat de truien van New Amsterdam Surf Association een cleane uitstraling hebben, zijn ze makkelijk te combineren. Draag bijvoorbeeld een Cut sweat op een jeans met een paar stoere sneakers of op een sweatpants en combineer met een stijlvolle accessoire uit de collectie. Een trui van New Amsterdam Surf Association is een absolute musthave voor in de winter of om je warm te houden tijdens frisse zomeravonden op het strand. Ontdek de hele collectie sweaters en meer van New Amsterdam Surf Association nu in een van onze winkels of online.