Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

NN07 bij Coef Men 

NN07 is een merk uit Kopenhagen, opgericht in 2007 door twee mannen met een doel: een merk creëren zonder grenzen. Dit blijkt ook uit de merknaam: de NN staat voor ‘No Nationality’. De kleding van NN07 is niet meer weg te denken uit het Scandinavische modebeeld. Het geheim van de twee oprichters Victor en Ulrik? Het label staat voor een 100% perfecte fit, uniek vakmanschap en oog voor detail.

NN07 kleding voor heren

NN07 kleding is geïnspireerd op verschillende plaatsen in de wereld. Het merk reist de hele wereld af en dat zie je in de collecties van NN07 terug door de verschillende patronen en kleuren. Dit begon met een NN07 kledinglijn die was geïnspireerd op mannen uit Tokio, die de vintage cultuur naleven. Later is NN07 naar plekken als New York, de Provence en Zuid-Afrika gereisd om zich te laten inspireren door de cultuur daar. Alles wat het team van NN07 tegenkwam inspireerde hen voor het maken nieuwe collecties met mooie, stijlvolle kleding met bijzondere details uit verschillende culturen.

Herenkleding van NN07

De kleding van NN07 wordt met veel zorg gemaakt. Bij NN07 kleding is aan elk klein detail gedacht. De stoffen die NN07 gebruikt voor hun kleding zijn van goede kwaliteit. De collectie van NN07 is zeer divers, je vindt er onder meer NN07 jassen, NN07 overhemden, NN07 truien en NN07 broeken. Het merk maakt vaak gebruik van een rustig kleurenpalet, waarin aardetinten terugkomen. Minimalistische designs en comfortabele fits zorgen ervoor dat de items van NN07 de perfecte basics zijn voor een casual outfit.

NN07 jassen

Populaire jassen van NNO7 zijn de NN07 Blake en NN07 Jonah. De NN07 Blake is een stijlvolle jas met uitneembare bodywarmer. Dit maakt de jas geschikt voor verschillende seizoenen. De NN07 Jonah is een gewatteerde jas gebaseerd op een klassiek militair jack, gevuld met premium witte eendendons. Een heerlijk warme jas voor de koude winterdagen.

Ontdek de nieuwste collectie van NN07 bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl.