Nubikk

9 items
Nieuw
Nubikk
Jagger Tora

€ 179,95
Nieuw
Nubikk
Mr Sanchez

€ 129,95
Nubikk
Mr Sanchez

€ 129,95
Nubikk
Vince Tora

€ 179,95
Nubikk
Jiro Gio

€ 199,95
Nubikk
Jiro Mio

€ 179,95
Nubikk
Jiro Mio

€ 179,95
Nubikk
Jagger Tora

€ 179,95
Nubikk
Jiro Mio

€ 180,00

Nubikk Coef Men

Het merk NUBIKK 

In 2012 kwam de oprichter en creatief directeur van NUBIKK op het idee om een schoenencollectie te ontwerpen waarin mode, comfort en onderscheid centraal staan. De brede ervaring van meerdere generaties schoenmakers binnen het bedrijf vormt de basis voor de veelzijdige collectie en verschillende stijlen schoenen. Volgens het merk gaat mode hand in hand met comfort. Hierdoor introduceerde NUBIKK al snel lichtgewicht zolen in de gehele collectie. De sneakers zijn gemaakt van het beste Italiaanse leer en worden geproduceerd in Portugal.

Productie bij NUBIKK 

Het merk streeft ernaar om samen te werken met leveranciers die hun respect voor milieu en fabrieksarbeiders delen. Zo zorgen ze ervoor dat de werknemers eerlijk worden behandeld en dat ze een veilige, gezonde en respectvolle werkplekken hebben. NUBIKK laat hun handgemaakte schoenen produceren in Portugal, zodat zij lokale fabrieken in Europa kunnen ondersteunen. Daarnaast verkleinen zij daarmee ook de transportafstanden in vergelijking met bijvoorbeeld productie in Azië.

Materialen bij NUBIKK

NUBIKK gebruikt geen bont, huiden van exotische dieren of die van bedreigde diersoorten. Het leer dat ze gebruiken is afkomstig van dieren die gefokt zijn voor de voedingsindustrie, waardoor het leer een bijproduct is. De belangrijkste leveranciers van het merk zijn lid van de Leather Working Group voor meer duurzaamheid en transparantie. De zolen worden geproduceerd met 100% hernieuwbare energie en NUBIKK hergebruikt 72% van hun afval. 

Ontdek de hele collectie NUBIKK sneakers online of in een van Coef winkels.