Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

OLAF bij Coef Men 

OLAF is een Amsterdams merk dat is opgericht door Olaf Hussein. De kleding van het merk is geïnspireerd op verschillende landen en culturen. Over de hele wereld worden objecten, inzichten en uitgangspunten verzameld om zo nieuwe kleding te ontwerpen. De naam ØLÅF is afkomstig van een reis die is gemaakt om inspiratie op te doen voor de kledingcollectie in Scandinavië. 

Kleding van OLAF

De kledingcollectie bestaat uit eigentijdse items die passen bij de behoefte van vandaag. De items van OLAF zijn vaak te herkennen doordat de merknaam op veel van de kleding te zien is. Echte bestsellers zijn de t-shirts entruien. De kleding van het merk is gemaakt van stoffen van goede kwaliteit. De collectie bestaat o.a. uit perfecte basics en kledingsitems met een opvallend patroon, zoals streepjes. Bij Coef Men vind je een diverse collectie van het merk met onder andere broekenhoodiest-shirts en truienIeder seizoen is er een nieuwe collectie van OLAF met nieuwe bijzonder stijlen van hoogwaardige kwaliteit.

Accessoires van OLAF

Naast de kledingcollectie heeft het merk ook verschillende accessoires om je outfit helemaal af te maken. Het merk is ervan overtuigd dat accessoires een outfit nuttiger, veelzijdiger en aantrekkelijker maken. De sokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast heeft OLAF verschillende petten om je look compleet te maken. De populaire tote bag is een handige accessoire om makkelijk al je spullen mee te nemen. 

Ontdek de actuele collectie kleding en accessoires van OLAF bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl.