Patagonia

14 items
Nieuw
Patagonia
M'S Baggies Shorts - 5 In.

€ 64,95
Patagonia
M'S Baggies Shorts - 5 In.

€ 64,95
50% SALE
Patagonia
M'S Terrebonne Joggers

€ 99,95 € 49,98
Patagonia
Retro Pile Jacket

€ 149,95
Patagonia
P-6 Logo Responsibili-Tee

€ 44,95
Patagonia
P-6 Logo Responsibili-Tee

€ 44,95

Patagonia Coef Men

Het merk Patagonia 

Patagonia is een Amerikaans merk dat in 1973 is opgericht door Yvon Chouinard. Chouinard had altijd een sceptische kijk op de zakenwereld en was het vaak niet eens met veel kledingmerken. Hierdoor heeft Chouinard samen met zijn vrouw het merk Patagonia opgericht. Het merk is een van de meest duurzame kledingmerken in de sport- & outdoorsector. Hun missie is: ‘We’re in business to save our home planet’. Transparantie en gelijkheid zijn erg belangrijk voor het merk. Eveneens als een eerlijke prijs betalen aan de producent en gebruik maken van gerecycled materiaal. Bij Coef Men vind je een selectie aan items van Patagonia, met onder andere t-shirts, truien, broeken en jassen. 

Duurzame productie 

De items van Patagonia zijn allemaal duurzaam geproduceerd. Het merk loopt voor op het gebied van duurzaam produceren in vergelijking met andere outdoor merken. De materialen die het merk gebruikt voor de kleding zijn allemaal gerecycled. Bij het maken van de kleding zorgt Patagonia ervoor dat het milieu zo min mogelijk wordt belast. Met zijn liefde voor de natuur en passie voor bergbeklimmen sloot Yvon zich aan bij “One percent for the planet”. Deze organisatie ontvangt aan het einde van elk jaar 1% van alle opbrengsten van het label.

Kleding van Patagonia 

Patagonia heeft een grote collectie aan (outdoor) kleding. Vanaf dat het merk begon is dat altijd hun specialisatie geweest. Met jaren ervaring is het merk tegenwoordig ook populair geworden in de streetwear scene. De kleding van Patagonia is herkenbaar aan hun logo, deze is op veel van de items terug te vinden. Op het logo zijn bergen en de merknaam afgebeeld. Op veel van de t-shirts en longsleeves is het logo op de achterkant van het kledingstuk gedrukt. Naast kleding heeft Patagonia ook accessoires, zoals tassen. 

Ontdek de actuele collectie van Patagonia bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl.