Reebok

2 items
Nieuw
Reebok
Club C 85 Vintage

€ 129,95
Nieuw
Reebok
Club C 1985 TV

€ 129,95

Reebok Coef Men

Het merk Reebok 

Reebok is een Engels merk waar we tegenwoordig niet meer om heen kunnen. Het is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het begon als een sportmerk, maar is uitgegroeid tot een echt fashion merk. Elk seizoen brengt Reebok weer een nieuwe collectie sneakers en streetwear uit. Met de eenvoudige en tijdloze desings van Reebok maak je je outfit compleet. 

Reebok sneakers 

Eenmaal gewend aan de comfort en klasse van het merk, wil je niets anders meer. De sneakers worden gemaakt van de beste kwaliteit materialen. Daarnaast hebben de schoenen een goede pasvorm waardoor je schoenen van Reebok geschikt zijn om langere afstanden mee te lopen. Het merk heeft ruime ervaring met het produceren van sportschoenen voor verschillende sporten, ondertussen is het merk ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Comfort, stijl en functionaliteit staan bij het merk Reebok hoog in het vaandel. De sneakers bestaan meestal uit zachte, basic kleuren, gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit leer, suède en nubuck.

Bestsellers van Reebok 

Bij Coef Men vind je een selectie aan Reebok sneakers. In het assortiment zitten veel verschillende modellen, daarnaast maakt het merk gebruik van opvallende kleuren en patronen. Ben je op zoek naar een klassiek model in een basic kleur en design, of heb je liever een nieuwer, opvallend model? De sneakers van het merk zijn voorzien van suede en mesh details. De zool is voorzien van een draaipunt wat veel comfort en bewegingsvrijheid geeft. Het merk gaat elk seizoen mee met de trends en werkt samen met andere partijen. Begin 2020 bracht het merk bijvoorbeeld de Tom & Jerry sneaker uit. Populaire modellen zijn onder andere de Club C, DMX6 MMI en de Workout Plus. 

Ontdek de actuele collectie sneakers van Reebok bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl.