Steamery

4 items
Steamery
Cirrus No.2 Steamer

€ 130,00
Steamery
Fabric Spray

€ 10,00
Steamery
Pilo Fabric Shaver

€ 45,00
Steamery
Cirrus No.2 Steamer

€ 130,00

Steamery Coef Men

Het merk Steamery 

Je kleding erg vaak wassen, verkort de levensduur van het kledingstuk. Steamery wil hier verandering in brengen. Want zij geloven dat de manier waarop we tegenwoordig met kleding omgaan, op de lange termijn simpelweg niet mogelijk is. Hier wilden ze verandering in brengen en zo ontstond Steamery. 

Handstomers en ontpillers van Steamery 

In 2014 is het merk Steamery opgericht door Frej, Petra en Martin in Stockholm. Hun missie is om mensen te inspireren om beter voor hun kleding te zorgen, zodat kledingitems langer meegaan. Dit doen zij door slimme, minimalistische en moderne kledingverzorgingsproducten te ontwikkelen, zoals handstomers en ontpillers. Medeoprichter Frej gelooft in het investeren in kledingitems die je echt nodig hebt. “Verzorg het goed en hopelijk geef je het dan op een dag door aan een nieuwe eigenaar.”

Scandinavisch design

Alle producten van Steamery worden ontworpen met een minimalistisch, Scandinavisch design. De producten van Steamery zorgen er dus niet alleen voor dat je kleding langer mee gaat, maar zijn ook nog eens echte eyecatchers!