Ten C

7 items
30% SALE
Ten C
Mid Layer

€ 714,95 € 500,47
30% SALE
Ten C
Mid Layer

€ 559,95 € 391,97
30% SALE
Ten C
Freezer

€ 884,95 € 619,47
30% SALE
Ten C
Pantalone Lungo

€ 294,95 € 206,47
Ten C
Tempest Anorak

€ 1.879,95
Ten C
Tempest Anorak

€ 1.879,95
Ten C
Cyclone Parka

€ 2.164,95

Ten C Coef Men

Ten C bij Coef Men 

Ten C is opgericht door Paul Harvey en Alessandro Pungetti, tevens de designers. Het merk gelooft in het ontwerpen van jassen die zo perfect en mooi zijn dat ze veroudering trotseren. Ten C wil de wegwerpeconomie tegengaan en focust zich daarom op het creëren van winterjassen die een leven lang meegaan.Ze willen tegengaan dat klanten het gevoel hebben dat ze ieder seizoen iets nieuws moeten kopen, dat is weinig duurzaam. Door tijdloze items te produceren die lang meegaan, wil het merk verspilling verminderen. 

Alessandro Pungetti en Paul Harvey hebben samen het merk Ten C opgericht, nadat ze samen voor C.P. Company hadden ontworpen. Ze versterken elkaar, door de rijke ervaring van Pungetti en de ontwerpgeschiedenis van Harvey bij Stone Island. Dat ze samen een goed duo zijn, is duidelijk terug te zien in de collecties van Ten C.

Ten C voor heren bij Coef Men 

Ten C wil graag dat de klant verder kijkt dan alleen trends en de waarde van de perfect gemaakte kleding inziet. De items worden exclusief gemaakt in Italië. Speciaal ontworpen Japans textiel wordt gebruikt voor de items van het merk, met in het bijzonder ‘Orignal Japanese Jersey’. Het merk focust zich op tijdloze items en creëert aanpasbare en duurzame kleding dat een leven lang meegaat. 

Ten C winterjassen 

De winterjassen zijn van hoogstaande kwaliteit. De verschillende modellen zijn van hetzelfde materiaal, zonder merktekens, logo's of andere zichtbare branding. Bij sommige modellen is de voering uitneembaar, waardoor je de jas ook buiten het winterseizoen om kunt dragen. In het assortiment vind je verschillende modellen in diverse kleuren. Populaire winterjassen zijn de Cyclone Parka en de Core Parka. Ontdek de actuele collectie winterjassen van Ten C bij Coef Men in de winkel of online.