Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

The New Originals bij Coef Men 

Het Amsterdamse merk The New Originals, afgekort ook wel TNO, wil graag menseninspireren om aan de slag te gaan en het beste uit zichzelf te halen. Het merk is opgericht door negen creatieve jongens uit Amsterdam. Het logo met de 9 stippen staat voor ‘the box’, waarmee ze een verwijzing willen leggen naar de puzzel waarbij out of the boxgedacht moet worden.  

The New Originals uniseks collectie 

The New Originalsheeft als doel een duurzame en krachtige kledingcollectie te produceren, die bijdraagt aan het individu. The New Originals gelooft dat iedereen zijn creativiteit kan maximaliseren, ongeacht zijn of haarachtergrond, door out of the box te denken. Het merk heeft als doel creatieve jongeren met verschillende achtergronden bij elkaar te brengen, om op die manier ruimte te creëren voor ‘out of the box’ denken.  

Bij het merk hoort een stjilvolle uniseks-collectie, waardoor The New Originals door iedereen te dragen is. De collectie bestaat onder andere uit t-shirts, hoodies, broeken en diverse accessoires met mooie designs. De items van The New Originals zitten super comfortabel en hebben een perfecte pasvorm. Alle producten van The New Originals worden gemaakt van kwalitatief goede materialen.  

The NewOriginals items bij Coef Men 

Kenmerkend voor het merk zijn de eenvoudige designs, waardoor de items makkelijk te combineren zijn. Populaire itemsuit de collectie van The NewOriginalszijn de t-shirts en hoodies met de backprint CreativesAre TheNewAthletes”. De CATNA t-shirts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals zwart, wit, blauw, grijs en crème. De CATNA hoodie is verkrijgbaar in zwart of grijs. Naast de items met de tekst Creatives Are The New Athletes” heeft het merk nog meer t-shirts en hoodiesin diverse kleuren, met verschillende opdrukken. Een ander populair item van The NewOriginals is de broek met cargo zakken, de MidfieldTrousers, met op één van de zakken de rode TNO-patch. Naast kleding heeft het merk ook accessoires, zoals sokken. Ontdek de actuele collectie kleding en accessoires van The NewOriginals bij Coef Men in de winkel of online. 

Shop de actuele collectie van The New Originals bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl.