UGG

11 items
50% SALE
UGG
Tasman Crafted Regenerate

€ 169,95 € 84,98
UGG
M Venture Daze

€ 159,95
UGG
M Classic Slip-On

€ 119,95
UGG
M Neumel Moc

€ 169,95
UGG
M Tasman

€ 120,00
UGG
M Tasman

€ 124,95
UGG
M Neumel Chelsea

€ 159,95

UGG Coef Men

Het merk UGG 

Bij Coef Men vind je een klein aanbod van de klassieke items van het merk. Denk bijvoorbeeld aan de Ugg Classic Mini en de Ugg Glove. De items van UGG houden je heerlijk warm tijdens de koude wintermaanden. De producten van UGG bieden de ultieme combinatie van comfort en luxe, dankzij de hoogwaardige materialen. De binnenvoering is heerlijk warm en zacht, wat de producten van UGG erg populair maakt. De items van UGG zijn niet alleen comfortabel, maar ook nog eens erg stijlvol. 

Ontstaan van UGG 

In 1978 heeft een jonge Australische surfer, Brian Smith, aan de kust van Zuid-Californië, het merk UGG opgericht. Hij had zijn liefde voor schapenvacht te danken aan zijn Australische afkomst en wilde dit graag met de hele wereld delen. Dit lukte toen, tegen het midden van de jaren 80, UGG was uitgegroeid tot het symbool van de ontspannen Zuid-Californische cultuur. De Classic Boot was het eerste ontwerp van UGG.

UGG internationaal 

In 2000 was UGG ontzettend populair, met name in New York. In plaats van de bekende pantoffels en laarzen, kwamen er luxe items die op de pagina’s van Vogue belandden. Ook hun eerste winkel was gevestigd in New York. Hierna werden filialen in Londen, Japan en China geopend. Nadat de schoenen van UGG zo’n succes waren, werd de collectie uitgebreid. Het merk begon daarna met het produceren en verkopen van kleding en home-artikelen. 

Bij Coef Men vind je een select aanbod van UGG. Ontdek de nieuwste collectie online op Coef.nl.