Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Won Hundred bij Coef Men

Bij Coef Men vind je in de collectie diverse jeans van Won Hundred. Dit Scandivanische merk is in 2004 is opgericht. Won Hundred items worden vaak gemaakt met denim en leer. De items hebben een Scandinavische en minimalistische look. De collecties van Won Hundred bestaan uit gedurfde items met rauwe uitstraling, maar ook veelzijdige items die in iedere garderobe passen. Items geschikt voor werk en vrijetijd. De visie van oprichter Nikolaj Nielsen is om een merk te creëren dat zijn relevantie nooit verliest. De jeans van Won Hundred zijn de ultieme basis om je garderobe mee uit te breiden. Doordat de items zijn gemaakt in basic kleurtinten en van hoge kwaliteit zijn, gaan ze seizoenen lang mee.

Jeans van Won Hundred

Bij Coef Men in het assortiment vind je twee verschillende fits: de Ben en de Dean. De Ben is een klassieke 5-pocket losvallende jeans. De Ben heeft een lage taille en cropped, taps toelopende pijp. De Dean is een 5-pocket jeans met middelhoge taille en smalle pijp. De jeans van Won Hundred hebben een cleane wassing.

Duurzaamheid

Won Hundred is zich ervan bewust dat de mode- en textielindustrie voor grote uitdagingen staat op het gebied van ethiek en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Ze hebben daarom een aantal duurzame initiatieven, bijvoorbeeld op het gebied van vervuilingsgraad en dierenwelzijn. Eén van deze initiatieven is het ‘Green Cross’-label. Items met dit label zijn gemaakt van organische materialen. De missie van Won Hundred is om de loop van de tijd steeds meer duurzame initiatieven op te zetten.  

Ontdek de nieuwste collectie Won Hundred jeans bij Coef Men in één van de winkels of online op coef.nl.