Woolrich

10 items
Nieuw
Woolrich
Barrow Mac Soft Shell Coat

€ 649,95
Nieuw
Woolrich
Pacific Soft Shell Jacket

€ 499,95
Nieuw
Woolrich
Pacific Soft Shell Jacket

€ 499,95
Nieuw
Woolrich
Bering Stretch Jacket

€ 499,95
Nieuw
Woolrich
Alaskan Wool Overshirt

€ 419,95
Woolrich
Photographic Tee

€ 84,95
Woolrich
Photographic Tee

€ 84,95
Woolrich
Sheep Tee

€ 64,95
Woolrich
Light Fleece Sweatshirt

€ 189,95

Woolrich Coef Men

Het merk Woolrich 

Bij Coef Men vind je een uitgebreide collectie van Woolrich voor heren. Het outdoormerk is in 1830 opgericht in Pennsylvania door de Engelse John Rich en Daniel McCormick. Comfort, duurzaamheid, bestendigheid, warmte en eenvoud dienen als leidraad voor de winterjassen. Woolrich is de oudste outdoor-kledingfabrikant in de Verenigde Staten en is opgericht met het doel stoffen te fabriceren voor jagers en houthakkers. Ondertussen is het merk niet alleen een succes in Europa, maar wordt het merk ook steeds bekender in o.a. Japan en Canada. 

Woolrich jas heren 

De winterjassen van Woolrich voor heren zijn heerlijk warm en bieden veel comfort. Daarnaast zijn de jassen ook nog eens erg stijlvol. Het bekendste model is de Arctic Parka. In 1972 is de eerste Arctic Parka ontworpen om duizenden pijpleidingbouwers in Alaska te beschermen tegen de kou, omdat zij maanden achter elkaar in Noord-Alaska moesten bivakkeren. De jassen van het merk zijn geschikt voor temperaturen tot ver onder nul. Woolrich jassen zijn bij Coef Men verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren.

Woolrich sweaters, t-shirts en polo's

Naast jassen bestaat de collectie van het merk ook nog uit sweaters, t-shirts, polo's en accessoires. De collectie van het merk staat bekend om pure luxe en hoogwaardige kwaliteit. De Woolrich truien zijn heerlijk warm voor de winter met een mooie pasvorm. De t-shirts en polo's van Woolrich zijn verkrijgbaar in veel verschillende patronen en kleuren. De wollen beanies beschermen je perfect tegen de kou of zijn een mooie aanvulling op je look in de herfst. De beanies zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, met voorop het Woolrich logo. 

Shop de actuele collectie van Woolrich bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl.