Verzorging

Verzorging Coef Men

Verzorging voor heren bij Coef Men 

Dat je bij Coef Men een uitgebreid assortiment stijlvolle herenmode en schoenen vindt, wist je wellicht al, maar ook voor verzorgingsproducten ben je bij hier aan het juiste adres. Shop luxe parfum, huidverzorging en handzeep van o.a. Eight & Bob en Laboratorio Olfattivo nu ook online. 

Parfum voor heren 

Eight & Bob en Laboratorio Olfattivo hebben zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van zeer luxe, exclusieve geuren. De geuren zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben ieder een eigen verhaal. De collectie is zeer divers en daardoor is er voor ieder wat wils, of je nu een voorkeur hebt voor zware geuren of frisse geuren. Ontdek alle geuren van Eight & Bob, Laboratorio Olfattivo en natuurlijk onze eigen Coef geur, online of in één van onze winkels.

Huidverzorging voor heren 

Naast een uitgebreide lijn geuren vind je bij Coef Men ook een collectie huidverzorging voor heren met o.a. bodylotion, handzeep en douchegel van Laboratorio Olfattivo. Deze luxe merken hebben hoogwaardige, exclusieve geuren ontwikkeld die zijn gebruikt in de huidverzorgingsproducten.