Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

AMI Paris bij Coef Men 

AMI Paris is een menswear merk, opgericht in 2011. De ontwerper, Alexandre Mattiussi, studeerde aan de modeontwerpschool Duperré in Parijs. Mattiussi heeft onder andere gewerkt bij Dior, Givenchy en Marc Jacobs. Na enige ervaring bij de verschillende modehuizen in Parijs, Milaan en New York besloot hij een eigen merk op te zetten. AMI Paris is sinds het begin geïnspireerd door de stad Parijs en dit zie je terug in de stijlvolle en uitgebreide collecties.

AMI Paris kleding voor heren  

Elke collectie is herkenbaar aan het logo, een hoofdletter A met daarop een hartje. Dit embleem is de persoonlijke handtekening van de oprichter Alexandre Mattiussi die hij gebruikt wanneer hij met vrienden spreekt, dus als je het op je trui draagt ben je in goed gezelschap. Verder zijn de collecties van het merk minimalistisch en hierdoor makkelijk te combineren. De musthave items van AMI Paris zijn de knits, jackets en t-shirts met het logo.  

Ontspannen, authentiek en vriendelijk 

AMI Paris legt bepaald type nonchalance van Parijs vast: ontspannen, authentiek en vriendelijk. Door deze nonchalance wordt de grens tussen casual en chic vervaagt en dat maakt het merk jong, cool en zorgeloos. 'Ami' is het Franse woord voor vriend en bevat de initialen van Alexandre Mattiusi. 

AMI Paris is verkrijgbaar bij Coef Men in Arnhem en Nijmegen en in de online shop. Ontdek de nieuwste collectie van AMI Paris bij Coef Men in een van de winkels of online op coef.nl

 

Veelgestelde vragen

Is AMI Paris alleen voor heren?    

Nee, AMI Paris heeft zowel kleding voor heren als voor dames. 

Hoe valt AMI Paris?    

AMI Paris is heeft een regular fit en valt true to size. We adviseren daarom om de maat te bestellen die je normaal gesproken ook draagt. 

Waar wordt AMI Paris gemaakt?    

De kleding van AMI Paris wordt gemaakt in Portugal. 

Wie ontwerpt de kleding van AMI Paris?

Alexandre Mattiussi, geboren in 1980, is de ontwerper van het Franse merk AMI Paris. Hij studeerde aan de Duperré-school voor modeontwerp in Parijs. 'Ami' is het Franse woord voor vriend en bevat de initialen van Alexandre Mattiusi.