Coef Men Nijmegen

Kom langs in onze winkel in Nijmegen
Coef Men Nijmegen
Nijmegen
De winkel waar het mee begon in 2014. Midden in het centrum van Nijmegen en gevestigd in een prachtig historisch pand uit het begin van de 19e eeuw. Kom eens langs in de allereerste Coef Men store.
Coef Men Nijmegen
Ziekerstraat 167
6511 LG Nijmegen
Route
Openingstijden
Maandag 12:00 - 18:00 Dinsdag 10:00 - 18:00 Woensdag 10:-00 - 18:00 Donderdag 10:00 - 21:00 Vrijdag 10:00 - 18:00 Zaterdag 10:00 - 17:30 Zondag 12:00 - 17:00

Coef Men in Nijmegen 

De eerste Coef Men winkel werd geopend in 2014. Midden in het centrum van Nijmegen, gevestigd in een historisch pand uit het begin van de 19e eeuw. Het Coef Men filiaal aan de Ziekerstraat heeft een divers aanbod van internationaal bekende merken, zoals Carhartt WIP, AMI Paris, Stone Island, Denham, Daily Paper en Stüssy. In het assortiment bij Coef Men vind je behalve kleding, ook sneakers en lifestyle artikelen, zoals stijlvolle accessoires, luxe koffietafelboeken of verzorgingsproducten. Naast in Nijmegen, is Coef Men ook gevestigd in Arnhem, Utrecht, Eindhoven, Leiden en in de Mall of the Netherlands in Leidschendam. 

Bekende merken bij Coef Men Nijmegen 

Met een goede mix van bekende merken is Coef Men dé plek waar iedere stijlbewuste man aan het juiste adres is. Je vindt bij Coef Men Nijmegen high-end kledingmerken zoals AMI Paris, C.P. Company, Canada Goose en Marant. Maar ook een divers aanbod Scandinavische merken zoals Samsoe Samsoe, NN.07 en streetwear merken als Arte Antwerp, Daily Paper, Drôle de Monsieur, New Amsterdam Surf Association, OLAF en Stüssy. Of je nu op zoek bent naar een polo van Stone Island of een jeans van Denham, bij Coef Men Nijmegen is er voor iedere modebewuste man wat wils. De collectie wordt verrijkt met exclusieve sneakers van merken als Karhu, adidas, Hi-Tec, New Balance, Mason Garments en Asics.

Persoonlijk stijladvies 

Onze stijladviseurs helpen je graag met het selecteren van een nieuwe outfit. Kijk zelf even rustig rond of laat een van onze medewerkers een aantal sets voor je samenstellen terwijl jij geniet van een kop koffie. Naar wens kunnen de samengestelde sets ook worden afgestijld met een paar schoenen en/of accessoires. Belangrijke kernwaarden van Coef Men zijn persoonlijke aandacht, eerlijk advies en een leuk gesprek. Onze stijladviseurs verrassen je graag met bijzondere materialen en combinaties of merken die je misschien nog niet kent.