Het eerste uitgebreide overzicht van het legendarische modehuis Dior, vanaf de oprichting in 1947 tot vandaag, met meer dan 180 collecties gepresenteerd door middel van originele catwalkfotografie. 

Dit boek, uitgegeven ter ere van de 70e verjaardag van de allereerste collectie van Dior (de iconische 'New Look', gelanceerd in het voorjaar van 1947), toont de legendarische collecties van Christian Dior en die van zijn opvolgers Yves Saint Laurent, Marc Bohan, Gianfranco Ferré, John Galliano, en Raf Simons, evenals de debuutpresentaties van Maria Grazia Chiuri.. Alle haute couture collecties zijn vertegenwoordigd, evenals confectiecollecties vanaf de komst van John Galliano. Compleet met een inleiding en ontwerpersprofielen door Alexander Fury, biedt dit boek een unieke kans om de ontwikkeling van één van de meest invloedrijke en luxueuze modemerken aller tijden in kaart te brengen en zeldzame creaties te ontdekken. Met meer dan 1.100 afbeeldingen wordt deze schat aan inspiratie de onmisbare referentie voor alle modeprofessionals en Dior-fans.

Hard cover | 632 pagina’s | Afmeting: 27,7 x 19 x 5,7 cm | Met illustraties | Engels | Gewicht: 2674 gr
Artikelnummer
9780500519349
Het is belangrijk om je nieuwe items op een goede manier te onderhouden om zo lang mogelijk plezier te hebben van je aankoop.

Lees hier, bij 'Voorschriften en onderhoud', handige tips voor het wassen en onderhouden van jouw kleding en sneakers.
Word gratis Coef member en spaar 5% shoptegoed bij elke aankoop, in de winkel en online.

Lees hier meer over de voordelen en voorwaarden.
Je kunt kiezen uit de volgende bezorgopties:
- Bezorging bij jou thuis met PostNL - gratis vanaf €75
- Gratis ophalen in één van onze winkels

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen te verzenden.

Ben je niet tevreden over je bestelling of heb je een verkeerde maat besteld, dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren. Je kunt je order kosteloos retourneren in één van onze winkels of terugsturen per post met Returnista (retourneren vanaf €6,04).

Lees hier meer over verzenden en retourneren.

Brand
Boeken
Boeken
Sneaker Freaker

€ 49,95
Boeken
Rihanna

€ 140,00
Boeken
Soled Out

€ 60,00
Boeken
The Ferrari Book

€ 129,00
Boeken
Vintage Rolex

€ 99,00
Boeken
Chanel Catwalk

€ 70,00
Boeken
Rolex

€ 30,00
Boeken
Rolex: The Watch Book

€ 80,00