Brams Fruit

7 items
Brams Fruit
Polo Sweater

€ 159,95
Brams Fruit
Je Voudrais" T-Shirt

€ 74,95
Brams Fruit
Je Voudrais" T-Shirt

€ 74,95
Brams Fruit
Apple Tee

€ 79,95
Brams Fruit
Apple Tee

€ 79,95
Brams Fruit
Distressed Hoodie

€ 159,95

Brams Fruit Coef Men

Het merk Bram’s Fruit 

Bram’s Fruit is een Nederlands merk dat opgericht in 2021. De collectie van Bram’s Fruit is geïnspireerd op de garderobe van de oprichter zelf. Bram draagt graag mooie stijlvolle items met een twist. Deze twist kan een speciale stof of een bijzondere fit zijn. De kleurstelling van zijn pieces zijn vaak neutraal en geïnspireerd op aardetinten. 

Collectie van Bram's Fruit

Wat Bram's Fruit uniek maakt, is de bijzondere twist in stijl. Het merk haalt zijn inspiratie uit de prachtige natuurlijke elementen om ons heen. Geïnspireerd door de kleuren en texturen van de aarde, presenteert Bram's Fruit een collectie met een palet van neutrale tonen en aardetinten. De kledingstukken belichamen een speelse luxe, waarbij elk item kwaliteit en expressie uitstraalt. 

Must-Have Appeltjes T-shirts 

Bijzonder opvallend in het assortiment zijn de appeltjes T-shirts. De klassieke Bram’s Fruit appel T-shirt is geïnspireerd op de levensduur van een appel en heeft een zorgvuldig gezeefdrukt artwork van appels. De halszoom is gemaakt van een mooie en zachte ribstof. Deze T-shirts zijn een absolute must-have voor modeliefhebbers, voegen een speelse touch toe aan jouw garderobe.

Ontdek Bram's Fruit bij Coef Men 

Benieuwd naar de nieuwste items van Bram's Fruit? Breng een bezoek aan Coef Men in NijmegenUtrecht of de Mall of the Netherlands  of ontdek de collectie online via coef.nl.