Coef Men Utrecht

Kom langs in onze winkel in Utrecht
Coef Men Utrecht
Utrecht
Ontdek onze Coef Men winkel in Utrecht. De store bevindt zich in een prachtig rijksmonument gelegen aan de Oudegracht. Terwijl jij de collectie ontdekt in dit eeuwenoude pand, helpen onze medewerkers je graag bij het selecteren van een nieuwe outfit.
Coef Men Utrecht
Oudegracht 114
3511 AW Utrecht
Route
Openingstijden
Maandag 12:00 - 18:00 Dinsdag 10:00 - 18:00 Woensdag 10:00 - 18:00 Donderdag 10:00 - 21:00 Vrijdag 10:00 - 18:00 Zaterdag 10:00 - 18:00 Zondag 12:00 - 18:00

Coef Men in Utrecht 

In het voorjaar van 2020 opende Coef Men twee nieuwe filialen, waaronder een in Utrecht. In de Domstad vind je Coef Men in het oudste stenen woonhuis van Nederland, naast het oude postkantoor in het centrum aan de Oude Gracht. Het prachtige decor van stadskasteel Drakenburg maakt Coef Men Utrecht een unieke winkel. Het pand waarin Coef Men is gevestigd bestaat uit verschillende ruimtes, zo is er bijvoorbeeld de opkamer met gerestaureerde muurschilderingen uit de 14e eeuw en een kelder met een gewelfd plafond waardoor de ruimte doet denken aan een metrostation. Meer weten over het pand? De medewerkers van Coef Men hebben niet alleen kennis over de producten en merken die worden verkocht, maar kunnen je ook iets vertellen over het prachtige pand.

Met merken als Stone Island, New Balance, Samsoe Samsoe, Carhartt WIP, Daily Paper en Stüssy is Coef Men dé plek waar de stijlbewuste man aan het juiste adres is. Bij Coef Men Utrecht vind je in het assortiment naast kleding, ook sneakers en lifestyle artikelen. Denk bijvoorbeeld aan luxe koffietafelboeken, portemonnees en verzorgingsproducten. Je vindt Coef Men niet alleen in Utrecht, maar ook in Nijmegen, Arnhem, Leiden, Eindhoven en in de Mall of the Netherlands in Leidschendam. 

Bekende merken bij Coef Men Utrecht 

Coef Men Utrecht heeft een divers aanbod van high-end kledingmerken zoals Stone Island, C.P. Company en Marant. Daarnaast shop je bij Coef Men ook een breed aanbod Scandinavische merken zoals Samsoe Samsoe, NN.07 en streetwear merken als Arte Antwerp, Daily Paper, New Amsterdam Surf Association, OLAF en Stüssy Of je nu op zoek bent naar een polo van Stone Island of een jeans van Jacob Cohën, bij Coef Men Utrecht is er voor iedere modebewuste man wat wils. De collectie wordt verrijkt met exclusieve sneakers van merken als Karhu, adidas, Hi-Tec, New Balance en Filling Pieces. 

Persoonlijk stijladvies 

Onze stijladviseurs helpen je graag met het selecteren van een nieuwe outfit. Kijk zelf even rustig rond of laat een van onze medewerkers een aantal sets voor je samenstellen terwijl jij geniet van een kop koffie. Naar wens kunnen de samengestelde sets ook worden afgestijld met een paar schoenen en/of accessoires. Belangrijke kernwaarden van Coef Men zijn persoonlijke aandacht, eerlijk advies en een leuk gesprek. Onze stijladviseurs verrassen je graag met bijzondere materialen en combinaties of merken die je misschien nog niet kent.