Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Canada Goose voor heren bij Coef Men

De jassen en accessoires van Canada Goose koop je bij Coef Men. Canada Goose is in 1957 opgericht door Sam Thick in Canada en staat vooral bekend om zijn exclusieve, warme winterjassen, mutsen en andere winteraccessoires. De warme winterjassen en winteraccessoires van Canada Goose zijn gemaakt voor extreem koude temperaturen. De Canada Goose jassen worden dan ook veel gedragen door filmploegen die moeten filmen op koude locaties. In 2004 debuteerde de jassen zelfs in de films ‘The Day After Tomorrow’ en ‘National Treasure’. 

Canada Goose winterjas

De Canada Goose parka’s en winterjassen zijn al jaren succesvol onder avonturiers en onderzoekers die naar extreem koude gebieden trekken. Dit komt doordat het ontwerp is geïnspireerd op de robuustheid van het noordpoolgebied. Hierdoor zijn alle Canada Goose jassen speciaal gemaakt voor temperaturen tot ver onder het vriespunt. De kwaliteit van de jassen is hoogstaand waardoor de jas een investering is om jaren plezier van te hebben.

Canada Goose jas heren

Populaire Canada Goose jassen voor heren zijn de Langford Parka en de Chateau Parka. Deze Canada Goose jassen zijn wereldwijd bekend en hebben zelfs een debuut gemaakt in de filmindustrie. De Canada Goose Langford Parka is zo populair vanwege hun reputatie, functionaliteit en stijl. De Canada Goose parka heeft een capuchon met afneembare bontkraag, verschillende zakken met fleece voering en is voorzien van een rit met flap tegen de wind. Op de linkermouw van de jas is het logo van Canada Goose te vinden. Deze Canada Goose winterjas houdt je lekker warm, zelfs tijdens de hele koude dagen, met dank aan de hoogste kwaliteit eendendons isolatie. De Canada Goose Chateau Parka is de meest bekende jas uit de collectie van Canada Goose. De jas heeft een prachtige pasvorm en is ook voorzien van een donsvulling. De Canada Goose parka is geschikt voor iedere man en alle weersomstandigheden! Coef Men heeft iedere winter weer een ruim assortiment Canada Goose winterjassen voor heren.

Canada Goose accessoires

Naast het ruime assortiment winterjassen, heeft Canada Goose ook een assortiment aan winteraccessoires. De mutsen, sjaals en handschoenen van Canada Goose zijn ook geïnspireerd op de robuustheid van de Noordpool. Deze accessoires zijn dus perfect voor extreme kou en kunnen ook worden gebruik als ski-accessoires.

Ontdek de nieuwste collectie van Canada Goose bij Coef Men in één van de winkels of online op Coef.nl.