Canada Goose

15 items
Nieuw
Canada Goose
Freestyle Crew Vest

€ 694,95
Nieuw
Canada Goose
Freestyle Crew vest

€ 694,95
50% SALE
Canada Goose
Rosedale Jacket

€ 649,95 € 324,98
Canada Goose
Faber Hoody

€ 594,95
Canada Goose
Lawrence Puffer Jacket

€ 1.194,95
Canada Goose
Chateau Parka

€ 1.494,95
Canada Goose
Macmillan Parka

€ 1.224,95
50% SALE
Canada Goose
Standard Toque

€ 124,95 € 62,48
50% SALE
Canada Goose
Standard Toque

€ 124,95 € 62,48
50% SALE
Canada Goose
Chateau Parka Black Label

€ 1.494,95 € 747,48
50% SALE
Canada Goose
Rib Toque

€ 194,95 € 97,48
Canada Goose
Chateau Parka

€ 1.494,95
Canada Goose
Macmillan Parka

€ 1.249,95
Canada Goose
Lodge Hoody - R

€ 725,00
Canada Goose
Artic Disc Rib Toque

€ 194,95

Canada Goose Coef Men

Het merk Canada Goose voor heren 

De jassen en accessoires van Canada Goose koop je bij Coef Men. Canada Goose is in 1957 opgericht door Sam Thick in Canada en staat vooral bekend om zijn exclusieve, warme winterjassen, mutsen en andere winteraccessoires. De warme winterjassen en winteraccessoires van het merk zijn gemaakt voor extreem koude temperaturen. De Canada Goose jassen worden dan ook veel gedragen door filmploegen die moeten filmen op koude locaties. In 2004 debuteerde de jassen zelfs in de films ‘The Day After Tomorrow’ en ‘National Treasure’. 

Canada Goose winterjas 

De Canada Goose parka’s en winterjassen zijn al jaren succesvol onder avonturiers en onderzoekers die naar extreem koude gebieden trekken. Dit komt doordat het ontwerp is geïnspireerd op de robuustheid van het noordpoolgebied. Hierdoor zijn alle Canada Goose jassen speciaal gemaakt voor temperaturen tot ver onder het vriespunt. De kwaliteit van de jassen is hoogstaand waardoor de jas een investering is om jaren plezier van te hebben. 

Canada Goose jas heren 

Populaire jassen van het merk voor heren zijn de Langford Parka en de Chateau Parka. Deze Canada Goose jassen zijn wereldwijd bekend en hebben zelfs een debuut gemaakt in de filmindustrie. De Canada Goose Langford Parka is zo populair vanwege hun reputatie, functionaliteit en stijl. De Canada Goose parka heeft een capuchon met afneembare bontkraag, verschillende zakken met fleece voering en is voorzien van een rit met flap tegen de wind. Op de linkermouw van de jas is het logo van Canada Goose te vinden. Deze Canada Goose winterjas houdt je lekker warm, zelfs tijdens de hele koude dagen, met dank aan de hoogste kwaliteit eendendons isolatie. De Canada Goose Chateau Parka is de meest bekende jas uit de collectie van Canada Goose. De jas heeft een prachtige pasvorm en is ook voorzien van een donsvulling. De Canada Goose parka is geschikt voor iedere man en alle weersomstandigheden! Coef Men heeft iedere winter weer een ruim assortiment Canada Goose winterjassen voor heren.

Canada Goose accessoires 

Naast het ruime assortiment winterjassen, heeft Canada Goose ook een assortiment aan winteraccessoires. De mutsen, sjaals en handschoenen zijn ook geïnspireerd op de robuustheid van de Noordpool. Deze accessoires zijn dus perfect voor extreme kou en kunnen ook worden gebruik als ski-accessoires. 

Ontdek de nieuwste collectie van Canada Goose bij Coef Men in één van de winkels of online op Coef.nl. Canada Goose is verkrijgbaar bij Coef Men in ArnhemNijmegenLeiden en Mall of the Netherlands.

Veelgestelde vragen over Canada Goose 

Hoe valt een Cananda Goose jas? 

Bij Coef Men vind je jassen van Canada Goose in de maten S t/m XL. De jassen van Canada Goose hebben een normale Europese pasvorm. 

Waar wordt Canada Goose gemaakt? 

Alle Canada Goose jassen worden gemaakt in Canada, om je zelfs in extreem koude temperaturen warm te houden. 

Wat voor bont heeft Cananda Goose? 

Het bont van Canada Goose is gemaakt van coyote wolf. Er wordt enkel bont gebruikt van Noord-Amerikaanse leveranciers van overvloedige coyote-populaties en geen bont van pelsdierfokkerijen of bedreigde diersoorten. Het dons dat gebruikt wordt voor de Canada Goose jassen is een bijproduct van pluimvee-industrie. 

Hoe herken je een Canada Goose jas? 

Om er zeker van te zijn dat je een authentieke Canada Goose jas koopt, kun je je aankoop het beste doen bij een erkende Canada Goose-retailer. Een lijst van erkende verkopers is te vinden op de website van Canda Goose, Coef Men is hier één van. Als bewijs van authenticiteit heeft Canada Goose een hologram ontwikkeld dat je terugvindt in elke jas. Het hologram bevat een element/afbeelding die vanuit verschillende hoeken kan worden bekeken. Het is zo ontworpen, dat het moeilijk na te maken is. 

Hoe moet je een Canada Goose jas wassen? 

Wanneer je een kleine vlek op je Canada Goose jas hebt, kun je deze met een zacht (bleekvrij) wasmiddel en water schoonmaken. Wanneer je de volledige jas wil schoonmaken, volg dan de aanwijzingen op het label aan de binnenkant van de jas voor specifieke was- en verzorgingsinstructies.