Daily Paper

41 items
Nieuw
Daily Paper
Ravan Puffer Jacket

€ 269,95
Nieuw
Daily Paper
Ruzna Puffer Jacket

€ 269,95
Daily Paper
Ecap

€ 49,95
Daily Paper
Rachard Ss T-Shirt

€ 64,95
Daily Paper
Rahul Ls Shirt

€ 179,95
Daily Paper
Rashad Ss T-Shirt

€ 64,95
Daily Paper
Rashad Sweater

€ 129,95
Daily Paper
Rudo Ss T-Shirt

€ 64,95
Daily Paper
Rudo Hoodie

€ 129,95
Daily Paper
Rahul Pants

€ 149,95
Daily Paper
Raynard Jacket

€ 179,95
Daily Paper
Eward Pants

€ 109,95
Daily Paper
Eward Jacket

€ 119,95
Daily Paper
Erib Sweater

€ 99,95
Daily Paper
Elevin Hoodie

€ 119,95
Daily Paper
Erib Ss T-Shirt

€ 54,95
Daily Paper
Erib Ss T-Shirt

€ 54,95
Daily Paper
Circle Sweater

€ 99,95
Daily Paper
Circle Ss T-Shirt

€ 54,95
Daily Paper
Circle Ss T-Shirt

€ 54,95
Daily Paper
Alias Tee

€ 54,95
Daily Paper
Gloves

€ 40,00
Daily Paper
Etype Sock

€ 9,95
70% SALE
Daily Paper
Repara Cap

€ 60,00 € 18,00

Daily Paper voor heren

Daily Paper voor heren bij Coef Men 

Daily Paper is een Amsterdams merk van drie vrienden. Deze vrienden delen een liefde voor fashion, cultuur, muziek en kunst en zijn hiermee een blog begonnen. Deze blog is later uitgegroeid tot het merk Daily Paper. De drie vrienden hebben geen mode-opleiding, maar wel een enorme passie voor fashion. De items van het merk worden tegenwoordig over de hele wereld gedragen. Het merk verkoopt kleding voor zowel mannen als vrouwen. In de diverse items van het merk zijn kenmerken van de Afrikaanse roots van de oprichters terug te vinden. 

Ondanks dat het merk pas in 2011 is opgericht, is het niet meer weg te denken bij Coef Men. Daily Paper is één van de snelst groeiende fashionmerken van Europa. De kleding van Daily Paper gaat altijd mee met de trends en sluit perfect aan bij de streetwear van tegenwoordig. De kleding is vaak uniseks en kan dus door zowel heren en dames worden gedragen. Daily Paper maakt veel gebruik van opvallende kleuren en prints. Naast echte eyecatchers heeft het merk ook goede basics. In de collectie van Daily Paper bij Coef Men vind je onder meer truien, t-shirts, broeken, jassen en accessoires. 

Daily Paper kleding 

Daily Paper hoodies voor heren zijn op dit moment erg populair. De truien zijn gemaakt van een sweatstof, wat de trui zacht en comfortabel maakt. De hoodies van het merk hebben een strak design. Een erg populair item is de Daily Paper Captain Hoodie. In de collectie vind je daarnaast verschillende t-shirts, van kleurrijke items tot casual t-shirts. De meeste Daily Paper t-shirts zijn voorzien van graphics, tekstopdrukken en logoprints. Een populair t-shirt is de Daily Paper Alias Tee met logo opdruk. 

In het assortiment vind je ook verschillende Daily Paper broeken, zoals Cargo Pants, Tape Logo Track Pants en Kenya Pants. Naast lange broeken, vind je in de hoogzomer collectie ook zwembroeken en shorts. Alle kledingitems van Daily Paper zijn gemaakt van goede kwaliteit materialen en gaan daarom lang mee. 

Daily Paper jassen 

Voor streetwear liefhebbers heeft het merk een mooie jassencollectie. Een oversized fit en unieke details zorgen voor opvallende jassen, waarmee je een eigen look kunt creëren. In de collectie vind je verschillende ontwerpen. Populaire jassen van Daily Paper zijn de Epuffa (puffer jacket), de Cargo Coach Jacket en de Ebomb. 

Met de accessoires van Daily Paper maak je je outfit helemaal compleet. Bij Coef Men vind je diverse accessoires, zoals sokken, riemen, caps, tassen en meer. 

Ontdek de nieuwste collectie van Daily Paper bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl.

Veelgestelde vragen over Daily Paper 

Hoe valt Daily Paper? 

Over het algemeen valt de kleding van Daily Paper normaal (true to size). Sommige items hebben een oversized fit, waardoor ze wat groter vallen. 

Waar komt Daily Paper vandaan? 

Daily Paper is een in Amsterdam gevestigd modemerk, opgericht in 2012 door drie jeugdvrienden. Geïnspireerd door de Afrikaanse roots van de oprichters. 

Hoe is Daily Paper begonnen? 

Drie jeugdvrienden uit Amsterdam, Osei, Trabsini en Suleiman begonnen met het schrijven van een blog, waarin ze een liefde deelden voor muziek, kunst, mode en cultuur. Het merk groeide uit tot een begrip. De t-shirts die ze weggaven om hun blog te promoten werden opgepikt door liefhebbers van streetwear. De vraag naar de Daily Paper t-shirts groeide. Dit was het begin een nu wereldwijd bekend modemerk. 

Is Daily Paper Nederlands? 

Daily Paper is een Amsterdams modemerk, opgericht door drie jeugdvrienden in 2012. 

Is Daily Paper duurzaam? 

In een interview zei Hussein Suleiman eens: “Als je de wereld niet wilt vervuilen, kun je beter géén kleding produceren. Maar we hebben vanaf het begin de wens om het zo duurzaam mogelijk te doen.” Hierin probeert het merk ieder jaar weer stappen te zetten. Ze denken bijvoorbeeld na over hoe ze hun CO2-voetafdruk zo minimaal mogelijk kunnen houden. Verder is 80% van de productie naar Europa verhuisd en zijn de tassen die Daily Paper in hun winkels gebruikt gemaakt van bamboe.