Daily Paper truien & hoodies

7 items
Daily Paper
Rajih Knit Sweater

€ 159,95
Daily Paper
Landscape Oversized Sweater

€ 129,95
Daily Paper
Shield Crowd Relaxed Sweater

€ 119,95
Daily Paper
Shield Crowd Relaxed Sweater

€ 119,95
Daily Paper
Circle Hoodie

€ 119,95
Daily Paper
Erib Sweat

€ 90,00
Daily Paper
Circle Sweater

€ 100,00

Daily Paper truien & hoodies voor heren

Daily Paper truien bij Coef Men 

De nieuwste collectie sweaters van Daily Paper shop je ieder seizoen bij Coef Men. Coef Men heeft een breed aanbod aan Daily Paper truien, zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit een Daily Paper hoodie of een Daily Paper crewneck trui. De sweaters van Daily Paper passen bij een streetwear look en zijn makkelijk te combineren. De Daily Paper truien zijn te vinden in verschillende kleuren en modellen. In het uitgebreide assoritiment vind je bijvoorbeeld de Alias sweaters, de Elias hoodies of de nieuwere Eshield hoodies. 

Daily Paper sweaters combineren 

De sweaters van Daily Paper zijn goed te combineren met andere producten van Daily Paper. Zo gaan de sweaters erg goed met de shorts voor in een zwoele zomeravond of met de cargo pants voor een lekkere lentedag. Verder zijn de Daily Paper hoodies perfect voor iedere streetwear outfit. Omdat de sweaters stijlvol en comfortabel ontworpen zijn, kunnen ze voor zowel een avondje stappen of uiteten als voor een relax dag op de bank. Dit maakt de Daily Paper sweaters ideaal voor alledaags gebruik en ideaal voor veer verschillende outfits.

Blijf op de hoogte van Daily Paper sweaters 

Wil jij nooit meer een drop van nieuwe Daily Paper hoodies of sweaters missen, volg Coef Men dan op social media en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Op deze manier ben je er altijd als eerste bij als er nieuwe items binnen zijn. 

Ontdek de gehele collectie Daily Paper sweaters bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl