Diadora

1 item
70% SALE
Diadora
B.560 Used Wn

€ 229,95 € 68,99

Diadora Coef Men

Het merk Diadora  

Bij Coef Men ontdek je een divers aanbod sneakers van Diadora. Diadora is een Italiaans merk dat in 1948 is opgericht door Marcello Danieli in Veneto. Dia-dora is een Grieks woord, het staat voor: ‘het delen van geschenken en onderscheiden’. 

Kort na de oprichting van het merk werd het een koploper op het gebied van sport- en outdoorwear. Door middel van samenwerkingen met diverse sporters, kreeg het merk een flinke boost. Het bedrijf is in de jaren 80 uitgegroeid tot een wereldmerk op het gebied van luxueuze sportkleding en sneakers. 

Diadora sneakers 

Diadora legt de focus van de sneakers op comfort en een modern design. De robuuste zool van de Diadora sneakers zorgt voor het optimale loopcomfort. Naast de unieke uitstraling van de sneakers, dragen de sneakers van Diadora ook bij aan duurzaamheid. De materialen waar de schoenen van geproduceerd worden zijn namelijk duurzaam. De sportieve sneakers zijn verkrijgbaar in verschillende speelse kleuren. 

Diadora Mi Basket 

Een populair model van het Italiaanse merk is de Mi Basket. Het model is ooit geproduceerd om een sponsordeal met het basketbalteam van Milaan te vieren. De Diadora Mi Basket is een perfecte combinatie tussen sport en fashion. Hierdoor biedt de schoen veel comfort, maar heeft de sneaker ook een modieuze uitstraling. Dankzij hoogwaardige materialen, zoals leer, gaat de kwalitatieve schoen lang mee. 

Ontdek de nieuwste collectie Diadora sneakers online op Coef.nl.

Veelgestelde vragen 

Hoe vallen Diadora sneakers? 

De sneakers van Diadora vallen normaal, we adviseren je de maat te bestellen die je normaal gesproken ook draagt. 

Waar kan je Diadora kopen? 

In de online shop van Coef Men vind je verschillende Diadora sneakers. 

Waar komt Diadora vandaan? 

 Diadora is een Italiaans merk. 

Wanneer is Diadora opgericht? 

Diadora is in 1948 opgericht door Marcello Danieli.