Buyers Favorites

Teuntje

Buyers Favorites: Teuntje 

Dit is Teuntje, een van de buyers van Coef! Teuntje werkt ruim 3,5 jaar bij Coef en heeft in haar tijd een flinke groei meegemaakt met het openen van de nieuwe winkels. 

“Mijn functie als inkoper is vooral zo leuk omdat we samenwerken in een heel fijn team! Ik mag hele mooie merken inkopen en we hebben goed contact met al onze leveranciers, wat ik erg belangrijk vind. Daarnaast vind ik de afwisseling heel leuk. Het ene moment ben je druk met het bepalen van het inkoopbudget, het volgende moment bepaal je welke collectie er in de winkel ligt. We hebben veel verschillende merken, van luxere merken tot streetwear, dat maakt het heel veelzijdig.”


Favoriete merken 
“Mijn favoriete merken? Dat zijn toch wel de merken die ik zelf ook kan dragen! Bijvoorbeeld AMI ParisA.P.C. en Isabel Marant. Ik draag mijn kleding sowieso graag wat meer oversized, dat komt met deze huidige trend goed tot zijn recht: kleding is niet altijd meer voor alleen mannen of alleen vrouwen, het is steeds vaker unisex.” 

Doordat Teuntje herenkleding inkoopt, is ze dat ook al snel gaan verwerken in haar eigen garderobe. Dit vest van Isabel Marant is één van haar favorieten. “Je kunt het nu, met wat mooier weer, fijn als jas dragen en in de winter als trui. De kleur blauw vind ik persoonlijk ook erg mooi! De sweats en tees van AMI Paris zijn ook één van mijn favorieten. De items van AMI Paris hebben een hele mooie, zware kwaliteit. Als je dit eenmaal gewend bent, wil je eigenlijk niks anders meer! Ook de kleurtjes van dit seizoen zijn heel fris, pastel."

"Ook Salomon staat in mijn lijst, een echt outdoor merk waardoor de schoenen super lekker lopen. En ze zijn momenteel ook nog eens verantwoord om casual te dragen. Een perfecte match dus. Een merk dat ook niet kan ontbreken in mijn lijstje favorieten is Autry Action. Ik houd wel van een classic sneaker, zeker als deze ook nog in een nieuw jasje wordt gestoken!”

Spring Summer '22 
Deze zomer staat in het teken van frisse kleurtjes in combinatie met natuurlijk wit en mooie beige tinten. De collecties in onze winkels worden zorgvuldig samengesteld en we proberen voor elke klant een passend aanbod te hebben.