Coef Favorites

Timo

Maak kennis met Timo, storemanager van onze nieuwste winkel in Eindhoven! Om Timo beter te leren kennen vertelt hij je meer over zijn favoriete items, sneakers en merken van de huidige collectie. 

Timo noemt zijn eigen stijl karaktervolle straatmode. Een relaxed style met oog voor materiaalkeuze. Alles kan en alles mag, Timo combineert verschillende stijlen naar zijn eigen hand. Enkele favoriete items van hem zijn:

‘De Military Zip V Neck Vest van Taion is echt een favoriet van deze collectie, omdat het een toevoeging is voor je outfit voor zowel de winter als de zomer. Het is net die extra finishing touch. Verder spreekt oog voor materiaalkeuze mij enorm aan. De cargo pants van Stone Island is daarom ook één van mijn favorieten. De broek is tijdens de productie door een kleurbad gegaan, de ‘old dye’ techniek, waardoor er een uniek effect over de hele broek ontstaat. Een laatste item dat echt een favoriet is van deze collectie is de Pigment Dyed Domino Tee van Stüssy. Het is een T-shirt met een oversized fit en toffe print, altijd goed,’. 

Naast deze favoriete items is de New Balance 1906R Protection Pack Castlerock zijn favoriete sneaker. Een perfectie combinatie van comfort en stijl. De New Balance Protection Pack is in 2021 geïntroduceerd en werd direct een grote hype onder sneakerliefhebbers. De stijl is te herkennen aan de upper, de bovenkant van de sneaker, deze lijkt namelijk kapot gescheurd te zijn. 

‘Stüssy en Stone Island zijn mijn favoriete merken. Deze twee merken sluiten perfect aan bij mijn karaktervolle street style waarbij detail voor materiaal erg belangrijk is.' 

Ten slot nog wat tips van Timo voor een stijlvolle zomeroutfit: ‘Ik raad voor deze zomer dagelijkse outwear aan. Zomer is voor mij cargo broeken, oversized sweaters met capuchon, tencel overhemden, functionele zomerjassen en vrolijke caps’.