Coef Men Eindhoven

Kom langs in onze winkel in Eindhoven
Coef Men Eindhoven
Eindhoven
In het monumentaal pand aan de Rechtestraat 35 vind je bij Coef Men een unieke mannenwereld met een combinatie van premium fashion, streetwear, sneakers en lifestyle artikelen.
Coef Men Eindhoven
Rechtestraat 35
5611 GM Eindhoven
Route
Openingstijden
Maandag 12:00 - 18:00 Dinsdag 10:00 - 18:00 Woensdag 10:00 - 18:00 Donderdag 10:00 - 18:00 Vrijdag 10:00 - 21:00 Zaterdag 10:00 - 17:30 Zondag 12:00 - 17:00

Coef Men in Eindhoven

Vanaf 14 april 2023 brengt Coef Men een beetje meer stijl naar Eindhoven met de opening van zijn zesde winkel. In het monumentaal pand aan de Rechtestraat 35 vind je nu een unieke mannenwereld met een combinatie van premium fashion, streetwear, sneakers en lifestyle artikelen. Van merken als Daily Paper, Carhartt WIP, adidas, Stüssy, Canada Goose, C.P. Company, Samsøe Samsøe, NN.07, Marcelo Burlon, Taion, Filling Pieces, New Balance, Asics, Mizuno en nog veel meer. 

Samen met Carbon Studio en KUUB werd het bijna 200 jaar oude pand getransformeerd naar een moderne en inspirerende winkelervaring. Met veel ruimte, hoge lichte delen en stijlvolle monolithische elementen met groen. De winkel is verdeeld in zes zones met ieder hun eigen doel. Hiermee is een plek gecreëerd waar de stijlbewuste man zich thuis voelt en terecht kan voor de mooiste producten. 

“We zijn enorm trots dat we op zo’n mooie locatie in één van de gaafste steden van Nederland onze zesde Coef Men winkel mogen openen. Het karakter van de stad was een grote inspiratiebron voor het interieur en we hebben er echt een bijzondere plek van weten te maken. Een plek waar mannen zich thuis voelen en geïnspireerd worden door de mooiste producten.” – Coen Burgers, eigenaar Coef Men.

Om de winkelopening een lokaal karakter te geven is er een samenwerking met Eindhovense kunstenaar Eric Basstein gezocht. Ooit underground DJ en eigenaar van twee clubs in Eindhoven, maar nu all-round creative. Voor Coef Men heeft Eric een uniek artwork gemaakt. Geïnspireerd op Eindhovense iconen en fashion. Dit werk is exclusief in de nieuwe winkel in Eindhoven te koop als limited edition totebag voor €15 en Carhartt WIP t- shirt voor €50.