COEF x ØLÅF

Our Life As Friends
In samenwerking met het merk ØLÅF hebben wij in onze winkels tijdelijk, limited ØLÅF X COEF coffee cups om tijdens het shoppen te genieten van een kopje koffie. Ontdek de nieuwste collectie van het merk in onze winkels in Arnhem, Eindhoven, Leiden, Leidschendam, Nijmegen en Utrecht.

Speciaal voor deze unieke samenwerking is Olaf Hussein, de oprichter van ØLÅF, langs geweest in onze winkels om meer te vertellen over het verhaal achter het merk. 


Olaf Hussein richtte in 2015 het gelijknamige merk ØLÅF op. De naam is geïnspireerd op zijn reizen naar Scandinavië. ØLÅF staat ook voor Our Life As Friends. Vriendschap is heel belangrijk voor Olaf Hussein, "zonder vrienden zou ik nergens zijn". ØLÅF combineert het klassieke met het moderne, om zo lang draagbare, toegankelijke en een vernieuwde benadering van streetwear tot stand te brengen. Ontworpen om grenzen te verleggen en individualiteit te vieren, is ØLÅF Hussein een merk dat zich onderscheidt door zijn innovatieve ontwerpen en minimalistische flair. Het merk laat zich inspireren door landen, cultuur en burgers over de hele wereld en dat is terug te zien in hun designs.