Jacob Cohën

Ontdek de luxueuze jeans van Jacob Cohën

"Ik heb mijn eerste spijkerbroek gemaakt omdat ik wilde dat die comfortabel was, maar tegelijkertijd ook luxueus, elastisch en geschikt voor formele momenten". Deze quote van Nicola Bardelle, eigenaar van het merk Jacob Cohën, beschrijft perfect de filosofie van de jeans van Jacob Cohën.

Het idee voor het merk Jacob Cohën is in 1985 ontstaan bij Tato Bardelle. In zijn ogen ontbrak er een luxe jeans in het denimtijdperk. Hij droomde er dan ook van om zijn eigen luxueuze jeans te creëren. Het was zijn zoon, Nicola Bardella, die het merk in 2002 opnieuw lanceerde en de eerste luxe jeans produceerde. Het merk heeft in de jaren daarna de perceptie van een jeans veranderd in een comfortabel en luxueus statussymbool. 

Belangrijke pijlers van het merk Jacob Cohën zijn dan ook grote aandacht voor details en pasvorm, gecombineerd met ultieme comfort en vakmanschap. De jeans kenmerken zich door de fijnste (denim)stoffen en kenmerkende accessoires, zoals juweelknopen, iconische patches op de achterzijde van de broek en speciale zakdoeken. Alles van Jacob Cohën is "Made in Italy", waar het met echte vakmanschap, passie en liefde wordt geproduceerd. 

De jeans van Jacob Cohën vind je in onze Coef Men winkels, in Arnhem, Leiden, Nijmegen en Utrecht, en in onze webshop.