Rohé

Nieuw merk

Het verhaal van het merk Róhe 

Oprichters Maickel en Marieke, eerder bekend van het merk Les Coyotes Des Paris, vonden het tijd om hun nieuwe visie op mode te laten zien via nieuw merk, genaamd Róhe. Róhe is een in Amsterdam gevestigde ontwerpstudio. De collecties worden gedefinieerd door selecties van hoogwaardige Italiaanse stoffen en aandacht voor detail. Het merk haalt inspiratie uit fotografie, hedendaagse kunst en architectuur. De designs zijn dan ook kenmerkend door de tijdloze, moderne en klassieke silhouetten met een scherp randje.
Róhe past zich niet aan op seizoenen maar werkt in Frames. Dit betekent dat elk Frame een basis vormt voor een persoonlijke, betekenisvolle garderobe. Aan de hand van tijdloze designs en duurzame investeringstukken biedt het merk dan ook items die lang meegaan en seizoenen overstijgen. 

Maickel en Marieke delen een oprechte passie voor design. De liefde voor handgemaakte producten en unieke objecten wordt in de collecties getoond door lokale kunstenaars een platform te geven. Toffe samenwerkingen en designs van speciaal ontworpen vloerkleden, handgemaakt keramiek, vintage verzamelmeubels en geurkaarsen worden getoond op hun platform. 

Shop onze Róhe collectie nu online of in één van onze winkels.