Sporty & Rich

23 items
Sporty & Rich
Vendome Crewneck White/Sage

€ 159,95
Sporty & Rich
H&W Club T-Shirt Cream/Navy

€ 59,95
Sporty & Rich
Vendome T-Shirt White/Sage

€ 59,95
30% SALE
Sporty & Rich
Serif Logo Embroidered Sweatpant

€ 194,95 € 136,47
30% SALE
Sporty & Rich
Src Socks

€ 29,95 € 20,97
Sporty & Rich
Vendome T Shirt

€ 74,95
30% SALE
Sporty & Rich
Vendome Crewneck

€ 174,95 € 122,47
30% SALE
Sporty & Rich
Vendome Crewneck

€ 174,95 € 122,47
30% SALE
Sporty & Rich
Serif Logo Socks

€ 29,95 € 20,97
20% SALE
Sporty & Rich
Wellness Ivy Hat

€ 59,95 € 47,96
Sporty & Rich
New Health T Shirt

€ 74,95
30% SALE
Sporty & Rich
New Health Crewneck

€ 179,95 € 125,97
Sporty & Rich
New Drink More Water T Shirt

€ 74,95
Sporty & Rich
Ny Racquet Club T Shirt

€ 69,95
Sporty & Rich
French Tee Shirt

€ 74,95
Sporty & Rich
Connecticut Crest T Shirt

€ 69,95
30% SALE
Sporty & Rich
French Sweatpant

€ 189,95 € 132,97
30% SALE
Sporty & Rich
New Drink More Water Hoodie

€ 194,95 € 136,47
30% SALE
Sporty & Rich
Connecticut Crest Crewneck

€ 174,95 € 122,47
30% SALE
Sporty & Rich
Wellness Club Flocked Crewneck

€ 189,95 € 132,97

Sporty & Rich voor heren

Het ontstaan van het merk Sporty & Rich

Sporty & Rich is opgericht door de visionaire Emily Oberg. Emily is geboren in Calgary, Alberta en verhuisde in 2015 naar New York. Hier begon ze haar carrière bij Complex Magazine als redactioneel producent. Tijdens haar tijd daar begon ze te werken aan de creatie van het Sporty and Rich-universum en de bijbehorende identiteit: vintage sportkleding gekoppeld aan luxe. Emily is zelf een toegewijde atlete en mode-enthousiasteling en wilde graag een merk creëren dat de perfecte balans tussen sportieve elegantie en een verfijnde levensstijl uitstraalde. Sporty and Rich begon als een Instagram-moodboard, maar evolueerde vervolgens tot een gedrukt tijdschrift en breidde uiteindelijk uit naar een klein assortiment kleding. Wat begon als een spontaan project groeide natuurlijk uit tot veel meer dan Emily aanvankelijk had gedacht. Ze woont nu tussen Los Angeles en Parijs, waar het hoofdkantoor van Sporty and Rich en haar team zijn gevestigd. Emily werkt vanaf het begin als de creatieve regisseur van het merk, waarbij ze een oogje hield op alle aspecten, van ontwerp en marketing tot casting, productie, social media, samenwerkingen en art direction. 

Het merk Sporty & Rich 

Sporty and Rich ademt een sfeer van tijdloze klasse en elegantie, en dit weerspiegelt zich in elk aspect van zijn creaties. De missie van Sporty and Rich is om een gezonde geest en een gezond lichaam te bevorderen door middel van mode. Dit merk streeft ernaar kwalitatieve, duurzame kleding en accessoires te bieden die niet alleen comfortabel zijn, maar ook een gevoel van stijl en zelfvertrouwen bevorderen. Sporty and Rich wil mensen inspireren om te streven naar hun persoonlijke welzijn en om hun passies na te jagen, ongeacht of dat in de sport of andere aspecten van het leven is. In de loop der jaren is Sporty and Rich uitgegroeid tot een symbool van tijdloze klasse. Het merk heeft inmiddels internationale erkenning verworven, niet alleen vanwege de kwaliteit van zijn producten, maar ook vanwege de filosofie erachter. Tegenwoordig heeft het merk ook de aandacht getrokken van beroemdheden als Hailey Bieber, influencers en liefhebbers van mode wereldwijd. Met Emily Oberg als de visionaire eigenaar achter Sporty and Rich, blijft het merk gedreven om zijn missie voort te zetten: het bevorderen van een gezonde geest en een gezond lichaam door middel van mode. Elk kledingstuk dat de werkplaats verlaat, draagt de belofte van stijl, welzijn en tijdloze klasse.

De collecties van Sporty & Rich 

Een kenmerkend element van Sporty and Rich is de omarming van vintage sportkleding. Elke collectie kenmerkt de esthetiek van klassieke sportkleding, met zorgvuldig geselecteerde kleurenpaletten en retro logo's. De kleding van Sporty and Rich blinkt uit in eenvoudig en tijdloos design. Of het nu gaat om T-shirts, hoodies, joggers of accessoires, elk stuk is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap. Deze tijdloze stukken zijn de perfecte aanvulling op elke garderobe, zowel voor mannen als vrouwen. Daarnaast hecht het merk groot belang aan kwaliteit en duurzaamheid. De gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit en zijn zorgvuldig geselecteerd om comfort en duurzaamheid te garanderen. Dit betekent dat je kunt rekenen op kleding die lang meegaat en er na vele wasbeurten nog steeds als nieuw uitziet. De perfecte combinatie van sportieve elegantie en tijdloze stijl wacht op je in elke collectie van dit iconische merk. 

Veelgestelde vragen over Sporty & Rich

Hoe vallen de items van Sporty & Rich?

Over het algemeen valt de kleding normaal (true to size). We adviseren om je eigen maat te kiezen.

Waar is Sporty & Rich te koop? 

Sporty and Rich is te koop via onze website: coef.nl en in onze winkel in Eindhoven.

Wanneer is Sporty & Rich in de sale? 

Wanneer Sporty and Rich in de sale is, vind je de items terug op onze sale-pagina. Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg Coef Men op social media om als eerste op de hoogte te zijn van onze sale.