Buyers Favorites

Yahya

Buyers Favorites: Yahya 

Dit is Yahya, Yahya is een van de buyers bij Coef Men en werkt al 12 jaar binnen Coef. 

“Het leukste aan mijn werk als buyer bij Coef is het inkoopseizoen. Tegelijkertijd zijn dit drukke en spannende tijden, vooral als we risico’s nemen in bepaalde stijlen. Wat het allermooiste is, is als een artikel waar we een risico op hebben genomen, met heel veel voorraad, binnen no time uitverkocht is. Ik werk in een mooie omgeving met leuke mensen, zowel collega’s als leveranciers en contactpersonen bij merken, dat maakt mijn werk uitdagend. Ik zit er niet voor niks al 12 jaar. Qua stijl voel ik die hele dad stijl wel, ik hou ook van technische items, dit is ook terug te zien in mijn favorieten. Als ik moet kiezen, kies ik voor New Balance en Arc’teryx als mijn favoriete merken op dit moment” 

Als favoriete items voor de winter heeft Yahya gekozen voor de Arc’teryx Beta LT en de Nuptse puffer van The North Face. De Nuptse is een echte classic. “Die heb ik al meer dan 5 jaar in mijn kast, ik heb er meerdere gehad en het is gewoon de beste puffer. Ik ben vooral blij met de laatste die ik heb gekocht omdat hier recycled down in zit.” De Arc’teryx jas is ook echt een favoriet, deze draagt Yahya het hele jaar door (in de winter met een vest eronder). Het is een lichte jas maar hij geeft wel full protection en is gemaakt van Goretex. 

Yahya is o.a. verantwoordelijk voor de inkoop van sneakers. “Mijn ultieme favoriete sneaker is sowieso de New Balance 990, de liefde voor deze schoen begon al bij de 990 V3, toen deze nog niet in de fashion collectie zat. Het is een schoen die je makkelijk elke dag kan rocken, omdat de kleur neutraal is en hij is natuurlijk erg comfortabel. De hele dad vibe zie je terug in de 990. Van de 991, die nu weer verkrijgbaar is, vind ik deze nieuwe colorway één van de beste van afgelopen jaren. En ook de Hi-Tec sneakers met vibram zool blijven mooi.”