Het merk NN.07

Ontdek het merk NN.07 bij Coef Men

Het merk NN.07 

NN.07, wat staat voor No Nationality, No Borders, No Limits, is een Scandinavisch kledingmerk dat in korte tijd veel aandacht heeft getrokken in de wereld van herenmode. Het merk is in 2007 opgericht in Kopenhagen, Denemarken, door Victor Lindh en Ulrik Pedersen. De kleding van het merk is niet meer weg te denken uit het Scandinavische modebeeld. Het geheim van de twee oprichters Victor en Ulrik? Het label staat voor een 100% perfecte fit, uniek vakmanschap en oog voor detail. Het merk streeft ernaar om de modern-casual garderobe opnieuw te definiëren. NN betekent No Nationality. Het merk gelooft in persoonlijkheden, niet in nationaliteiten. Ze vieren diversiteit, toewijding en gemeenschap. Geïnspireerd door toegewijde mensen en gemeenschappen creëert NN.07 duurzame producten die met aandacht gemaakt worden. 

Kenmerken van NN.07 

Een van de belangrijkste kenmerken van NN.07 is het minimalistische design van hun kledingstukken. De collecties bestaan uit eenvoudige en strakke ontwerpen en zijn vaak te herkennen aan hun neutrale kleurenpalet met veel aardetinten. Minimalistische designs en comfortabele fits zorgen ervoor dat de items de perfecte basics zijn voor een casual outfit. Naast minimalistisch design legt NN.07 sterk de nadruk op kwaliteit en vakmanschap. Het merk maakt kleding dat goed aanvoelt en lang meegaat. De items zijn gemaakt van mooie, hoogwaardige materialen zoals premium katoen, wol en linnen. 

Verder is de kleding geïnspireerd op verschillende plaatsen in de wereld. Het merk reist de hele wereld af en dat zie je in de collecties terug door de verschillende patronen en kleuren. Dit begon met een kledinglijn die was geïnspireerd op mannen uit Tokio, die de vintage cultuur naleven. Later is NN.07 naar plekken als New York, de Provence en Zuid-Afrika gereisd om zich te laten inspireren door de cultuur daar. Alles wat het team tegenkwam inspireerde hen voor het maken nieuwe collecties met mooie, stijlvolle kleding met bijzondere details uit verschillende culturen.

Ontdek de items van NN.07 

Het assortiment van NN.07 bestaat uit shirts, broeken, jassen, truien en accessoires. Populaire jassen van NN.07 zijn de Blake en Matthew. De Blake is een stijlvolle jas met uitneembare bodywarmer. Dit maakt de jas geschikt voor verschillende seizoenen. De Matthew is een gewatteerde pufferjas, gevuld met premium witte eendendons. Een heerlijk warme jas voor de koude winterdagen.

Ontdek de nieuwste collectie van NN.07 bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl.