Stone Island t-shirts

25 items
Stone Island
24113 Cotton Jersey T-Shirt

€ 149,95
30% SALE
Stone Island
2NS82 Cotton Jersey Backprint T-Shirt

€ 179,95 € 125,97
30% SALE
Stone Island
203G3 Mercerized Cotton Jersey Stellina T-Shirt

€ 194,95 € 136,47
30% SALE
Stone Island
2NS82 Cotton Jersey Backprint T-Shirt

€ 179,95 € 125,97

Stone Island t-shirts voor heren

Stone Island bij Coef Men 

Het Italiaanse label Stone Island is in 1982 opgericht door de Italiaanse ontwerper Massimo Osti en staat bekend om zijn innovatieve manieren van kleding produceren van duurzame en hoge kwaliteit materialen. Ieder item wordt met speciale door Stone Island ontworpen technieken gemaakt in Italië waardoor elk ontwerp uniek is. De kracht van het Italiaanse label ligt in het continue leveren van afgewerkte kleding van goede kwaliteit. Het merk waarborgt dit door te blijven experimenteren met nieuwe kleuren en behandelingen, in het kleurenlaboratorium. 

Stone Island t-shirts voor heren bij Coef Men 

In de collectie van Stone Island bij Coef Men vind je diverse t-shirts voor heren. Ieder ontwerp uit de collectie is uniek en meestal te herkennen aan het kompas logo dat terug te vinden is op vele items. De klassieke fit van de Stone Island t-shirts voor heren zit als gegoten. Het Italiaanse merk heeft een stijlvolle uitstraling, door het tijdloze ontwerp en de hoge kwaliteit kunnen items meerdere seizoenen meegaan.

Stone Island t-shirts voor verschillende gelegenheden 

Dankzij de fijne fit zijn de t-shirts van Stone Island erg populair. De t-shirts zijn gemakkelijk te combineren met een chino of pantalon voor een nettere uitstraling. Maar ook kan het perfect worden gecombineerd met een jeans en een paar goede sneakers. In de collectie t-shirts vind je veel verschillende kleuren terug. Ga je liever voor een basic kleur of vind juist een kleurrijk exemplaar een plek in jouw garderobe? Ieder seizoen komt Stone Island met nieuwe items in seizoenskleuren. De items zijn voorzien van het Stone Island kompas logo, wat het een fashionable touch geeft. 

Uitgebreide collectie 

De collectie van Stone Island bestaat natuurlijk uit meer dan alleen t-shirts. Zo shop je bij Coef Men van het mooie Italiaanse merk ook diverse sweaters, polo’s, broeken, jassen en meer. Naast items in seizoenskleuren, vind je ook elk seizoen een authentieke collectie.