Stone Island

102 items
Stone Island
542B2 Soft Organic Full Zip Knit

€ 394,95

Stone Island Coef Men

Het merk Stone Island 

Het Italiaanse label Stone Island werd in 1982 opgericht door de Italiaanse ontwerper Massimo Osti in Ravarino, Italië, een klein stadje in de provincie Modena. Het merk staat bekend om zijn duurzame kwaliteiten en hoge kwaliteit materialen. De kledingstukken van Stone Island zijn qua functie en structuur geïnspireerd op militaire uniformen en werkkleding. Hierop is de ‘’Badge’’ aangebracht, die wordt vastgehouden door twee knopen waarop het kompas is afgebeeld. Elk ontwerp is uniek en is te herkennen aan dit afneembare kompas logo dat op ieder item uit de collectie is terug te vinden. Het Italiaanse label maakt gebruik van verschillende methoden om hun kleding te bewerken. De kracht van het merk ligt in het continue leveren van afgewerkte kleding van goede kwaliteit. Het merk waarborgt dit door te blijven experimenteren met nieuwe kleuren en behandelingen, dit gebeurt in het kleurenlaboratorium.  

Stone Island kleding 

Stone Island is tegenwoordig wereldwijd een populair merk, onder andere Drake is gespot met de kleding. De kleding, zoals jassentruient-shirtspolo’s en accessoires van Stone Island zijn populair en kunnen in elke mannengarderobe wel een plekje vinden. Naast de blijvende basics, heeft het merk ook altijd opvallende items in de collectie. De bijzondere prints of stoffen zorgen voor unieke items die zich onderscheiden van andere merken. Wanneer je op zoek bent naar een stoere, comfortabele Stone Island trui zit je met een hoodie goed. Op de linker mouw van de sweaters, hoodies en truien vind je vaak het kompas logo. Met iedere Stone Island sweater creëer je eenvoudig een stijlvolle look. 

Een belangrijk onderdeel van iedere collectie zijn de Stone Island polo’s en t-shirts. De t-shirts en polo’s zijn in verschillende kleuren en pasvormen verkrijgbaar. Alle modellen beschikken over het bekende logo. Stone Island t-shirts zijn verkrijgbaar in basic modellen en kleuren, maar ook zijn er opvallende kleurrijke designs. De Stone Island polo heeft een perfecte fit. De polo’s voor heren zijn gemaakt van piqué katoen. De polo’s zijn tijdloos en gaan door de hoogwaardige kwaliteit meerdere jaren mee. In de collectie bij Coef Men vind je ook verschillende Stone Island broeken, zoals shorts en sweatpants. De sweatpants is extra comfortabel door de fleece stof aan de binnenkant van de broek. 

Naast kleding vind je bij Coef Men ook diverse Stone Island accessoires, zoals petten, mutsen en riemen. Met de accessoires van het Italiaanse label maak je je stijlvolle look helemaal af. 

Stone Island jassen: voor winter en zomer 

De items worden gekenmerkt door het afneembare kompas logo dat terug te vinden is op de meeste items, zo ook op de jassen. Stone Island jassen zijn comfortabel en hebben een uniek design. De collectie jassen bij Coef Men is allesomvattend. Je vindt er onder andere Stone Island winterjassen om de koude dagen door te komen. Neem bijvoorbeeld een Stone Island parka, de kleurrijke en luxueuze parka’s zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast vind je in de collectie ook zomerjassen voor de frisse lente- en zomerdagen.

Veelgestelde vragen over Stone Island 

Waar wordt Stone Island gemaakt? 

De kleding van Stone Island wordt in Italië gemaakt. Elk prototype wordt eerst gemaakt in het hoofdkantoor in Ravarino, Italië. In enkele gevallen besteedt Stone Island de productie vervolgens uit, waarbij de machines in de fabriek van de fabrikant worden geïnstalleerd door Stone Island en het personeel uit de fabriek begeleid wordt. De producten die elders worden gemaakt, zijn van witte stof en komen terug naar Italië om geverfd te worden. 

Hoe valt Stone Island? 

Over het algemeen valt Stone Island normaal. We adviseren om de maat te bestellen die je normaal gesproken ook draagt. De polo’s van Stone Island vallen over het algemeen wel wat kleiner uit, zoals de Italiaanse maat. 

Hoe valt een Stone Island polo? 

De polo’s van Stone Island vallen over het algemeen kleiner uit, zoals de Italiaanse maat. 

Is Stone Island ook voor vrouwen? 

Ja, zeker. De kleding van Stone Island kan unisex worden gedragen. 

In welke Coef Men filialen wordt Stone Island verkocht? 

Stone Island is verkrijgbaar bij Coef Men in NijmegenArnhemUtrecht & Leiden en natuurlijk online.