Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Stüssy bij Coef Men 

Stüssy is een merk uit South-California dat ooit begon als een surfmerk. Oprichter Shawn Stüssy is een bekende, professionele surfer. Het begon allemaal doordat Shawn Stüssy zijn handtekening op surfborden zetten. Later begon hij dit ook te doen op t-shirts en andere kledingstukken. Internationale DJ’s, skaters, muzikanten en kunstenaars vonden het merk zo vet dat ze graag wilde samenwerken en zo begon Stüssy ook bekend te worden in Europa. Het merk werd opgepikt door de streetwear en hiphop scene en al snel groeide Stüssy uit tot een grote speler. Tegenwoordig is Stüssy internationaal zo populair dat het niet meer weg te denken is uit het straatbeeld.  

Stüssy kleding 

De collectie van Stüssy bestaat uit kleding met opvallende patronen, levendige kleuren, kenmerkende graphics en betoverende prints. Stüssy jassen, Stüssy truien, Stüssy t-shirts, Stüssy shorts, Stüssy broeken, bij Coef Men vind je het allemaal. Naast een uitgebreide collectie met kleding, vind je er ook diverse accessoires, zoals Stüssy petten, Stüssy tassen en Stüssy sokken. Items die niet kunnen ontbreken bij je streetwear of festival look!  

Populaire Stüssy items 

Een populair item van Stüssy is de Stüssy hoodie, een echte klassieker. De hoodies zijn onder andereverkrijgbaar met het iconische logo of een kenmerkende graphic op de rug. De hoodies zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een mooie fit. Naast een hoodie, kan een Stüssy t-shirt ook niet ontbreken in je garderobe. De t-shirts van Stüssy hebben een goede pasvorm en zijn vaak te herkennen aan het Stüssy logo. De t-shirts van Stüssy zijn verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren. Alle items van Stüssy zijn gemaakt van hoge kwaliteit katoen. Ontdek de actuele collectie kleding en accessoires van Stüssy bij Coef Men in de winkel of online. 

Shop de actuele collectie van Stüssy bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl.