Coef Men Arnhem

  • Openingstijden
  • Maandag 12:00 - 18:00
  • Dinsdag 10:00 - 18:00
  • Woensdag 10:00 - 18:00
  • Donderdag 10:00 - 21:00
  • Vrijdag 10:00 - 18:00
  • Zaterdag 10:00 - 17:30
  • Zondag 12:00 - 17:00
Coef Men ArnhemCoef Men ArnhemCoef Men Arnhem

 

 

Coef Men in Arnhem

In het najaar van 2016 werd het concept van Coef Men uitgebreid naar Arnhem. Je vindt Coef Men in Arnhem in de Bakkerstraat. Het filiaal heeft een uitgebreid aanbod van internationaal bekende merken, zoals Stone Island, Lyle & Scott, AMI Paris, C.P. Company, Denham, Daily Paper en Arte Antwerp.  Je vindt in het assortiment behalve kleding, ook sneakers en lifestyle artikelen zoals koffietafelboeken, portemonnees en verzorgingsproducten. Naast in Arnhem, vind je Coef Men ook in Nijmegen, Utrecht, Leiden en in de Mall of the Netherlands in Leidschendam.

Bekende merken bij Coef Men Arnhem

Met een goede mix van bekende merken is Coef Men dé plek waar iedere stijlbewuste man aan het juiste adres is. Je vindt bij Coef Men Arnhem high-end kledingmerken zoals Stone Island, AMI Paris, C.P. Company, Canada Goose en Isabel Marant. Maar ook een divers aanbod Scandinavische merken zoals Samsoe Samsoe, Filippa K, NN07 en streetwear merken als Arte Antwerp, Daily Paper, Drôle de Monsieur, New Amsterdam Surf Association OLAF en Stüssy. Of je nu op zoek bent naar een polo van Lyle & Scott of een jeans van Denham, bij Coef Men Arnhem is er voor iedere modebewuste man wat wils. De collectie wordt verrijkt met exclusieve sneakers van merken als Karhu, Veja, Hi-Tec, New Balance, Mason Garments en Filling Pieces

Persoonlijk stijladvies

Onze stijladviseurs helpen je graag met het selecteren van een nieuwe outfit. Kijk zelf even rustig rond of laat een van onze medewerkers een aantal sets voor je samenstellen terwijl jij geniet van een kop koffie. Naar wens kunnen de samengestelde sets ook worden afgestyled met een paar schoenen en/of accessoires. Belangrijke kernwaarden van Coef Men zijn persoonlijke aandacht, eerlijk advies en een leuk gesprek. Onze stijladviseurs verrassen je graag met bijzondere materialen en combinaties of merken die je misschien nog niet kent.