Sweaters

Sweats voor heren

De evolutie van sweats 

De geschiedenis van sweaters, ook wel bekend als sweatshirts, gaat terug naar het begin van de 20e eeuw. De oorsprong van de sweater ligt in sportkleding, en deze kledingstukken werden oorspronkelijk ontworpen om atleten warm te houden tijdens hun trainingen en wedstrijden. In de jaren 1920 begonnen sweatshirts populair te worden bij universiteitsstudenten, met name onder de atleten. De sweater zoals we die vandaag kennen werd in de jaren 1970 en 1980 een belangrijk onderdeel van de modewereld. Beroemde ontwerpers begonnen sweaters op te nemen in hun collecties.

Tijdloze must-have 

Sweats worden voornamelijk van katoen gemaakt en tegenwoordig zijn ze niet alleen een symbool van comfort, maar ook van stijl. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, stijlen en ontwerpen. Sweatshirts vormen een onmisbare basis in ieders garderobe. 

Sweats bij Coef 

Op coef.nl bieden we een uitgebreide collectie sweaters voor zowel heren als dames. Onze selectie omvat diverse kleuren en designs van merken als MarantOlaf Hussein en Stone Island.