Stone Island polo's

Stone Island polo's Coef Men

Stone Island bij Coef Men 

Het Italiaanse label Stone Island is in 1982 opgericht door de Italiaanse ontwerper Massimo Osti en staat bekend om zijn innovatieve manieren om kleding te produceren van duurzame en hoge kwaliteit materialen. Ieder item wordt met speciale, door Stone Island ontworpen, technieken gemaakt in Italië waardoor elk ontwerp uniek is. Herkenbaar is het kompas logo dat op ieder item uit de collectie terug te vinden is en vaak op de bovenarm is bevestigd op een afneembare patch. De kracht van het Italiaanse label ligt in het continue leveren van afgewerkte kleding van goede kwaliteit. Het merk waarborgt dit door te blijven experimenteren met nieuwe kleuren en behandelingen, in het kleurenlaboratorium. 

Polo’s van Stone Island 

Stone Island is tegenwoordig wereldwijd een populair merk, dat ook veel wordt gedragen door celebrities zoals Drake en Travis Scott. De kleding, zoals polo’s, t-shirts, en truien van Stone Island zijn populair en kunnen in elke mannengarderobe wel een plekje vinden. Ga jij voor een van de basics met logo print of voor een statement piece uit de collectie? Een belangrijk onderdeel van iedere collectie zijn de Stone Island polo’s. De polo’s zijn in verschillende kleuren en pasvormen verkrijgbaar en hebben het bekende logo op de borst.

Stone Island Polo Shirts 

Stone Island polo shirts zijn verkrijgbaar in basic modellen en kleuren, maar ook ieder seizoen in opvallende kleurrijke uitvoeringen. De Stone Island polo heeft een perfecte fit. De polo’s voor heren zijn gemaakt van piqué katoen. De polo’s zijn tijdloos en gaan door de hoogwaardige kwaliteit lang mee. Ontdek alle polo’s van Stone Island nu in onze filialen in ArnhemLeiden en Utrecht of shop online.